Επικαιρότητα

Ζάκυνθος: Συνελήφθη Άγγλος τουρίστας μετά από αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ

Ο νεαρός άντρας, νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού που συνέβη πριν από 17 ημέρες στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο, με θύμα έναν κάτοικο της περιοχής. Ο άτυχος άνδρας, που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, άφησε τελικά την τελευταία του πνοή.

Ο 34χρονος τραυματίας είχε μεταφερθεί στις 17 Απριλίου από το νησί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση από τον άγριο ξυλοδαρμό που είχε υποστεί από αγνώστους. Από τότε, οι γιατροί έδιναν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως την Τετάρτη υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Μετά την τραγική εξέλιξη, το τοπικό αστυνομικό τμήμα που ερευνούσε την υπόθεση ως βαριά σωματική βλάβη, σχηματίζει δικογραφία κατ' αγνώστων με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ωστόσο, οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών δεν έχουν αποδώσει καρπούς μέχρι στιγμής και πιθανότατα θα τις αναλάβει η Ασφάλεια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x