F1

Ζαν Τοντ: «Συνεχίζει να παλεύει ο Σουμάχερ»!

Δεν χάνει την ελπίδα του ο Ζαν Τοντ! Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση του Σουμάχερ φέρεται να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, ο επανεκλεγείς πρόεδρος της FIA τόνισε πως ο Γερμανός συνεχίζει να μάχεται!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Και στην περίπτωση του Ζαν Τοντ, αυτό φαίνεται πως ισχύει 100%!

Το παλιό αφεντικό της Ferrari, που επανεξελέγη πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), συνεχίζοντας, για τρίτη διαδοχική θητεία στον θώκο της, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται, ήδη, σε ηλικία 71 ετών, έκανε δηλώσεις για τον Μίκαελ Σουμάχερ και παρότι η κατάσταση του Γερμανού, επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, φέρεται να επιδεινώνεται, εκείνος εμφανίστηκε αισιόδοξος.

«Μας λείπει ο Μάικλ. Αλλά είναι εδώ, ακόμη παλεύει! Η μάχη του συνεχίζεται. Ο Μάικλ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένας σπουδαίος αθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι σπουδαίος για μένα. Ένας πραγματικός φίλος», ήταν τα λόγια του, εμφανώς συγκινημένου, Γάλλου.

Να σημειώσουμε, πάντως, πως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τον Σουμάχερ, που παραμένει σε κωματώδη κατάσταση. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, η «νευρολογική βλάβη» του ''Kaiser'' «είναι μη αναστρέψιμη».

Έχει χάσει, δε, 14 εκατοστά από το ύψος του(!), είναι, δηλαδή, πλέον, 1,60μ. από 1,74μ. και ζυγίζει μόλις 45 κιλά! Φυσικά, δεν μιλάει, δεν κινείται και δεν αναπνέει μόνος τους, έχοντας μόνιμα τεχνητή υποστήριξη.

Θυμίζουμε, στις 29 Δεκεμβρίου 2013 συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από εκείνο το τραγικό ατύχημα του «Σούμι»…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x