Χάντμπολ

Ζαραβίνας: «Ακόμα καλύτερος ο Ολυμπιακός στον πέμπτο τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού /Ομίλος Ξυνή εκτιμά ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στον πέμπτο τελικό της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ.

Τη χαρά του για τη νίκη με 22-21 στην έδρα της ΑΕΚ και την πίστη για το πρωτάθλημα με καλύτερη εμφάνιση απ’ ότι σήμερα, εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού/Όμιλος Ξυνή, Γιώργος Ζαραβίνας.

«Έχει παίξει σημαντικό ρόλο ότι μπήκαμε σε διαδικασία παιχνιδιών μετά από δύο μήνες, έχοντας σε αυτό το διάστημα μόνο δύο ματς με τον Δούκα, τα οποία ήταν ειδικών συνθηκών. Το πλάνο μας ήταν να μην τους δώσουμε εύκολες μπάλες στην κόντρα, μείναμε στην τακτική μας, σε αυτό το γήπεδο η ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλες νίκες και δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να έρθει να παίξει εδώ. Είχαμε καλή άμυνα, αλλά και τον τερματοφύλακα μας επίσης σε καλή ημέρα.

Πιστεύω ότι στο πέμπτο τελικό θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι γιατί αυτό δείχνει η σειρά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παρέμειναν συγκεντρωμένοι, αλλά και συγχαρητήρια στις δύο ομάδες γιατί είναι μία σπουδαία σειρά από την οποία κερδισμένο βγαίνει πρώτα το χάντμπολ. Ο κόσμος βλέπει μεγάλες ομάδες που προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο τους. Πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει στο τελευταίο ματς
», ανέφερε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x