Χάντμπολ

Ζαραβίνας: «Αυτές οι κατακτήσεις δυναμώνουν την ομάδα για το μέλλον»

Στο πως έφτασε στη φετινή κατάκτηση της Handball Premier ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γιώργος Ζαραβίνας μετά τη λήξη του τρίτου τελικού κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ήταν ψυχοφθόρο το 0-2 να γίνει 3-2, θεωρεί πως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να παρατήσουν την υπόθεση τίτλος και πιστεύει πως το τμήμα θα αποκτήσει οπαδούς την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, δεν θα επέλεγα αυτήν την εξέλιξη στους τελικούς, γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρα, αλλά να ξέρετε ότι αυτές οι κατακτήσεις με αυτόν τον τρόπο, πρώτα από όλα, κάνουν πολύ πιο δυνατή την ομάδα, πιστεύουν στον εαυτό τους τα παιδιά, έρχεται ο κόσμος κοντά στην ομάδα ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Το είχαμε υποσχεθεί από την αρχή ότι ποτέ δεν θα τα παρατήσουμε, όπως και αν πήγαινε η ομάδα. Θα πρέπει να ανατρέξουμε σε κάποια δημοσιεύματα του καλοκαιριού, γιατί, όσο και αν φαίνεται τώρα, δεν ήταν εύκολο, ούτε ήμασταν εμείς το απόλυτο φαβορί.
Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και, σίγουρα, θα το επέλεγα, γιατί η ομάδα έγινε δέκα φορές πιο δυνατή από αυτήν τη σειρά.

Νομίζω ότι από του χρόνου η ομάδα θα έχει περισσότερο κόσμο. Κατάλαβε ότι έχει να κάνει με μια ομάδα η οποία έχει μπει στο νόημα του Ολυμπιακού, δεν τα παρατάει ποτέ. Είχαμε σαν οδηγό παρόμοιες "ανατροπές" που είχαν συμβεί σε άλλα τμήματα και περισσότερο από όλα ήταν να βάλουμε το όνομά μας δίπλα σε όλα αυτά τα πρωταθλήματα στον Ερασιτέχνη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x