Μοτοσικλέτα

Ζει το όνειρό του ο αναβάτης ο Απόστολος Ζήσης

Έτοιμος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα είναι ο αθλητής αγώνων Enduro scramble, Απόστολος Ζήσης, καθώς θα συμμετάσχει στο φημισμένο 22ο Erzberg Rodeo που θα διεξαχθεί στην Αυστρία.

Ο Ηλείος αναβάτης -αθλητής αγώνων Enduro scramble- o Απόστολος Ζήσης από την Αρχαία... Ολυμπία, μέλος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα, έχοντας μαζί του στις αποσκευές του για το εξωτερικό την αμέριστη αγάπη και τις θερμότερες ευχές από τους συναθλητές του της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. σ’ αυτό το δύσκολο επίτευγμά του!

Ο Ηλείος αναβάτης πρόκειται να συμμετάσχει στο φημισμένο 22ο Erzberg Rodeo που θα διεξαχθεί από 26-29 Μαΐου στο ΕLSENERZ στην Αυστρία.

Πρόκειται για έναν φημισμένο μοναδικό αγώνα αντοχής στον οποίο θα συμμετάσχουν φέτος περισσότεροι από 1.800 αναβάτες από 38 χώρες οι οποίοι και επιζητούν τα 500 μαγικά εισιτήρια εισόδου στον τελικό του hard scramble που θα ακολουθήσει.

Πολλοί ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες αναβάτες είναι έτοιμοι να ζήσουν την ένταση των προκριματικών και όλοι οι κορυφαίοι αναβάτες του κόσμου στο συγκεκριμένο είδος αγώνα θα είναι παρόντες, σε έναν αγώνα που το κύπελλο είναι πραγματικά ένα τρόπαιο για πολύ σκληρούς μαχητές.

Οι καλύτεροι αναβάτες hard enduro του κόσμου θα βρεθούν στην Αυστρία και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για ακόμη μια χρονιά.
Μάλιστα ο αγώνας πέρσι είχε για πρώτη φορά 4 νικητές στην 1η θέση λόγω τις δυσκολίας της πίστας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x