Stoiximan Super League

Ζέκα: «Υπερήφανος για την ομάδα μου»

Ο Παναθηναϊκός δεν τα παρατάει ποτέ, όπως ανέφερε ο Ζέκα που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ματς με τον Πλατανιά και δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα λάθη των «πράσινων».

Μέχρι το τέλος προσπαθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Κάρλος Ζέκα, που πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Πλατανιά, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 3-2.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από την Κρήτη και ο Πορτογάλος μέσος τόνισε μέσω της Nova ότι «Όταν κάνουμε ένα λάθος, τότε δεχόμαστε γκολ, ενώ όταν οι αντίπαλοι μας κάνουν λάθη δεν σκοράρουμε».

Επίσης, σχολίασε πως δεν θα είναι εύκολοι οι αγώνες του Κυπέλλου, με αφορμή αυτόν (24/9, 19:00) της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα

Για τη νίκη επί του Πλατανιά:

«Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο να αγωνιστείς εδώ. Αρχίσαμε καλά, όμως με όλα τα αποτελέσματα που είχαμε στο παρελθόν, ανοιχτήκαμε λίγο και δεχθήκαμε το γκολ. Όμως η ομάδα ποτέ δεν τα παρατάει και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή της μπάλας και αυτή τη φορά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Όταν έρχονται έτσι τα πράγματα, τότε μπορείς να κερδίσεις και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Κάναμε τα πάντα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Για το ότι οι Πράσινοι σε άλλο ένα ματς "πλήρωσαν" τα λάθη τους στην άμυνα:

«Όταν κάνουμε ένα λάθος, τότε δεχόμαστε γκολ, ενώ όταν οι αντίπαλοι μας κάνουν λάθη δεν σκοράρουμε. Αυτό έγινε και πέρυσι, το αλλάξαμε και ξέρουμε ότι μπορούμε να το αλλάξουμε και την εφετινή σεζόν. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ σύμφωνα με την ποιότητα μας. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε και καλύτερα και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Να βελτιωθεί όλη η ομάδα».

Για το γκολ που σημείωσε μετά από καιρό:

«Ήταν κάτι όμορφο. Το πιο σημαντικό ήταν ότι βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει, γιατί χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Αισθάνομαι χαρούμενος για το γκολ, όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι κερδίσαμε».

Για το που αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε:

«Αφιέρωσα το γκολ στη σύζυγο μου, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και ήταν η κατάλληλη στιγμή για να της αφιερώσω το γκολ».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο:

«Πέρυσι πήραμε τον τίτλο και ήταν πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε, όμως πηγαίνουμε βήμα- βήμα, γιατί γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια, ενώ έχουμε πολλούς αγώνες σε αυτόν τον μήνα. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Πάντως πηγαίνουμε στο Βόλο για να κερδίσουμε και να πάρουμε βαθμούς, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x