Ψυχαγωγία

Ζήκος στον ΣΠΟΡ FM: «Να είστε πάντα στην κορυφή και να μας συντροφεύετε»

Ο Άκης Ζήκος ευχήθηκε τα καλύτερα στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συνέχεια στους επιφανείς καλεσμένους πρωταγωνιστές/ακροατές του σταθμού που ευχήθηκαν για τα 22α γενέθλια του ΣΠΟΡ FM 94,6 έδωσε ο Άκης Ζήκος.

«Χρόνια Πολλά στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Εύχομαι να είστε πάντα στην κορυφή και να μας συντροφεύετε», τόνισε στην εκπομπή «Τσούκου-Τσούκου Μπολ», στη Μαρία Ζαφειράτου και τον Μάνο Σπανόπουλο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο ρόλο του ως γενικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΚ. «Χρειαζόμαστε χρόνο. Το δύσκολο είναι να χτίσουμε τη νοοτροπία που θέλουμε και να την περάσουμε σε γονείς, παιδιά και προπονητές. Οι γονείς είναι το πιο δύσκολο κομμάτι από όλα και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό. Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι να πηγαίνει το παιδί και να φεύγει από την προπόνηση με χαμόγελο. Το πώς μπορεί να εξελιχθεί στην πορεία, κανένας δεν μπορεί να το ξέρει», ανέφερε.

Τέλος, ως μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε τελικό Champions League, σχολίασε την πρόσφατη αναμέτρηση μεταξύ Ρεάλ και Λίβερπουλ στο Κίεβο. «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι που είχε τις δύο μεγαλύτερες γκάφες και ίσως το ωραιότερο γκολ στην ιστορία των τελικών του Champions League. Η Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Σαλάχ κατέρρευσε, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ήθελα πολύ να το πάρει η Λίβερπουλ αλλά δεν έγινε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x