Βόλεϊ

Ζητά αναβολή της Volley League ο ΠΑΣΑΠ

Η ΕΣΑΠ δεν ανακοίνωσε αναβολή στη Volley League για το ερχόμενο σαββατοκύριακο, αλλά ούτε κα για τις επόμενες εβδομάδες.

Έτσι, ο ΠΑΣΑΠ ανέλαβε δράση και με επιστολή του στη Λίγκα ζήτησε την αναβολή της 17ης αγωνιστικής της Volley League, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία των εμπλεκόμενων στις αναμετρήσεις, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά από συζήτηση με τα μέλη μας, ενημερώνουμε για τα εξής:

Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα έχει καταστήσει επιτακτική την ανάγκη για ουσιώδεις δράσεις πρόληψης. Αυτές τις ώρες θα πρέπει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία να συνεργαστεί, τηρώντας τις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί, προκειμένου να περιοριστεί το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο που πλήττει τη χώρα.

Ένας από τους βασικούς κανόνες που οφείλει να τηρηθεί είναι η αποφυγή συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους, όπως τα γυμναστήρια, καθώς και τα γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ, κάτι το οποίο οδήγησε τόσο την ΕΟΠΕ, όσο και την ΕΟΚ στη λήψη αυστηρών μέτρων πρόληψης.

Υπό αυτό το πρίσμα, εμείς ως αθλητές της Volley league ζητούμε την αναβολή του πρωταθλήματος, προκειμένου να προφυλαχθεί η υγεία ημών, των δικών μας ανθρώπων, αλλά και της κοινωνίας εν γένει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x