Μαχητικά Αθλήματα

ΖΜΑΚ ΜΥ BEACH: Έπεσε ξύλο στη θάλασσα (video)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/6 η συνέντευξη τύπου του ZMAK MY...BEACH και όπως ήταν αναμενόμενο η ένταση που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες οδήγησε σε άγριο καβγά.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/6 η συνέντευξη τύπου του ZMAK MY...BEACH στο La Banane στην Βούλα και όπως ήταν αναμενόμενο η ένταση που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες σε πολλά μέτωπα ανάμεσα στους Performer του Promotion του ZMAK, ξέσπασε παράλληλα με τον αγριεμένο καιρό στην παραλία, καθώς η συνέντευξη τύπου διεκόπη, όταν ο Απόλλωνας με τον Κουρέα, που θα αγωνιστούν σε Street Fight Match στις 2/7, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και σχεδόν 30 Performer του ΖΜΑΚ έγιναν ένα καταλήγοντας στο νερό.



Μετά την καταιγίδα λένε πως έρχεται η απόλυτη ηρεμία, το ουράνιο τόξο βγαίνει και τα σχετικά...αυτά στις ταινίες και τα Promotion του Χόλιγουντ...στην Ελλάδα είμαστε πάνω και από το Game of Thrones. Σε μια ακόμη επεισοδιακή συνέντευξη τύπου του Promotion του ZMAK τα πράγματα βγήκαν εκτός ορίων και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ, ποτέ άλλοτε μια συνέντευξη τύπου δεν κράτησε μόλις 6 λεπτά...ίσως μιλάμε και για ρεκόρ Γκίνες...τόσο χρειάστηκε κάποιος από τους Performer να ανεβάσει τους τόνους και να ξεσπάσει η πραγματική καταιγίδα.

Στο τραπέζι εκτός από τον Πρόεδρο του ZMAK κο Πέτρο Πολυχρονίδη, βρέθηκαν ο Πρωταθλητής του ZMAK Αμπντουλάχ ο "Χασάπης", ο διεκδικητής του τίτλου Πρίγκιπας Βίκτωρ Γ΄με τον ακόλουθο του Αλφρέδο, ο Mic από τους Πρωταθλητές Tag Team Gemini, ο Jimmy SWAT που θα διεκδικήσει την ζώνη Tag Team, ο Απόλλωνας και ο Κουρέας οι οποίοι θα αγωνιστούν στο πρώτο Street Fight Match.

Όλοι είχαν έναν καλό λόγο να τα διαλύσουν όλα, όλοι έψαχναν μια καλή αφορμή και ο Απόλλωνας με τον Κουρέα την έδωσαν σε όλους, μια φιλία ετών που έσπασε στο ΖΜΑΚ Champion, οδηγείται πλέον σε αχαρτογράφητα νερά στις 2 Ιουλίου στο ZMAK MY BEACH.

Κι επειδή όσα και να πεις όσα και να περιγράψεις δεν θα αποδώσουν αυτό που έγινε, δείτε με τα δικά σας μάτια μέσα από την κάμερα του Outsiders.gr τι έγινε την Τρίτη 28/6 στο La Banane.

Στην κάμερα μας και τον Ρεπόρτερ του ΖΜΑΚ Έλβις, μίλησαν ο Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Πανιωνίου Παναγιώτης Κόρμπος, ο Βλαδίμηρος Πεχλιβανίδης, ο Αμπντουλάχ ο "Χασάπης", ο Πρίγκιπας Βίκτωρα Γ΄, οι δύο Σύντεκνοι (Σήφης Στιβακτάκης-Μανώλης Γαλυφιανάκης), ο Απόλλωνας και ο Κουρέας.

Για περισσότερα νέα και βίντεο μπείτε στο zmakgr.com



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x