Μουντομπάσκετ 2014

Ζωντάνεψε ο εφιάλτης του Πρίντεζη

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει μια πολύ άσχημη ανάμνηση από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την Εθνική στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για τους περισσότερους παίκτες της Εθνικής η χθεσινοβραδινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο «Σαν Πάμπλο», που θα φιλοξενήσει τον όμιλό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, ήταν μία ευκαιρία για «γνωριμία» με το γήπεδο. Όχι όμως και για τον Γιώργο Πρίντεζη…

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού το γνωρίζει από την… ανάποδη, καθώς έχει μια πολύ άσχημη ανάμνηση από το συγκεκριμένο χώρο. Ήταν 1η Νοεμβρίου του 2009, όταν ως παίκτης της Ουνικάχα Μάλαγα είχε αντιμετωπίσει την Καχασόλ στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και μετά από ένα κάρφωμα στον αιφνιδιασμό είχε άσχημη πτώση στο παρκέ. Αποτέλεσμα ήταν να σπάσει τον ώμο του και να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Το πολύ καλό του ξεκίνημα στην Ουνικάχα πήγε στράφι και δεν έφτασε ξανά στα ίδια επίπεδα απόδοσης με την ισπανική ομάδα.

Ο εφιάλτης αυτός, ωστόσο, αποδείχτηκε για τον Πρίντεζη «κρυμμένη» ευλογία. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, ίσως η Μάλαγα ποτέ να μην τον άφηνε να φύγει τον Απρίλιο του 2011 για να επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Η συνέχεια… γνωστή. Ένα χρόνο και κάτι μέρες μετά πέτυχε το καλάθι της… ζωής του χαρίζοντας την Ευρωλίγκα στην αγαπημένη του ομάδα, ενώ μαζί της πανηγύρισε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x