Gossip

Ζωγράφισε το πορτραίτο του Ρονάλντο με το στήθος! (pics)

Τα πινέλα και τα μολύβια της είναι άχρηστα, καθώς ξεδιπλώνει (και αποτυπώνει) το ταλέντο της στον καμβά, χάρη στα πλούσια προσόντα με την οποία την έχει προικίσει η φύση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πλέον την προσωπική του ζωγράφο η οποία μάλιστα επιλέγει την δική της –εντελώς ξεχωριστή- τεχνοτροπία. Η Ιρίνα Ρομανόφκσαγια μεταφέρει την έμπνευσή της στον καμβά μέσω του στήθους της! Ναι, καλά καταλάβατε, πινέλα και λοιπά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι συνηθισμένοι ζωγράφοι, μπαίνουν στην άκρη για να δώσουν τη θέση τους σε ένα ζευγάρι στήθη.

inner

Η Ρωσίδα καλλιτέχνιδα για να τιμήσει την 4η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας του CR7, δημιούργησε το πορτραίτο του διάσημου ποδοσφαιριστή: «Θέλω να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ να συνεχίζει στο μέλλον να παίζει με τον ίδιο ενδιαφέροντα τρόπο. Πιστεύω πως κάθε παίκτης ονειρεύεται να κάνει την ίδια καριέρα» δήλωσε και ανέλυσε τον τρόπο δημιουργίας της: «Η χρήση του στήθους αντί για πινέλο κάνει τη διαδικασία της δημιουργίας να κρατάει περισσότερο. Καμιά φορά ξεκινώ το σκίτσο με μολύβι για περισσότερη ευκολία. Όμως νιώθω πως όσο περνάει ο καιρός γίνομαι όλο και περισσότερο επιδέξια, κάνοντας τα μολύβια όλο και λιγότερο χρήσιμα».

inner

Η Ρομανόφκσαγια δήλωσε ακόμα πως πλέον ψάχνει το επόμενο πρόσωπο που θα την εμπνεύσει, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά μέρη του σώματός της.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x