Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς 1-1

Παρακολουθήστε live απ' το control room του sport-fm.gr την αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Πλατανιά.

19:06
Καλησπέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης με την οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League,
19:15
Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος – Λούι, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης – Ιγκλέσιας, Τορμένα, Φούντας, Μάσα - Σκουρτάι, Γιάννου. Στον πάγκο οι: Μπαντής, Κιτόκο, Τσοκάνης, Ντουντού, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Νίκο Φερνάντες
19:19
Η ενδεκάδα του Πλατανιά: Σωτηρίου – Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον – Μουνάφο, Γκνιάτιτς – Μιλούνοβιτς, Μενδρινός, Ντίνας - Γιακουμάκης. Στον πάγκο οι: Κοκκάλας, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Στανισάβλιεβιτς, Τσουράκης, Ράμος
19:22
Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από ήττα μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού με 2-1, αλλά και από την ευρωπαϊκή του περιπέτεια κόντρα στη Σάλκε από την οποία ηττήθηκε με 4-0 μέσα στη Γερμανία. Αυτή τη στιγμή έχει 7 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση.
19:23
Από την άλλη μεριά ο Πλατανιάς προέρχεται από την ήττα, αλλά με καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Παρ' όλα αυτά βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό σε 5 αγώνες.
19:31
Οι δύο βγάζουν και τις τελευταίες αναμνηστικές φωτογραφίες και σε δευτερόλεπτα θα έχουμε σέντρα.
19:32
1' Σέντρα στο ματς
19:37
4' Πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Αστέρας βγήκε στην αντεπίθεση με τρεις παίκτες έναντι ενός του Πλατανιά μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων, αλλά ο Σκουρτάι κράτησε παραπάνω την μπάλα και πριν πλασάρει, ο Κουλιμπαλί κατάφερε να τον ανακόψει.
19:38
6' Γκολ για τον Αστέρα με τον Γιάννου!
19:39
Ο Λούι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γιάννου εντελώς αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, σκοράρει με κεφαλιά!
19:42
9' Φιλόδοξη προσπάθεια από τον Φούντα που θέλησε να «κρεμάσει» τον Σωτηρίου από πολύ μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
19:45
13' Γκολ για τον Πλατανιά με σκόρερ τον Μιλούνοβιτς!
19:48
Ο Γιακουμάκης έκανε πολύ ωραία κίνηση από τα δεξιά εκμεταλλευόμενος μπαλιά από την άμυνα, «έσπασε» το οφ-σάιντ, αφού τον κάλυπτε ο Αλόκο, έκανε τη σέντρα και ο Μιλούνοβιτς με κεφαλιά ισοφαρίζει άμεσα για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου.
19:54
21' Αρκετά γρήγορος ρυθμός στο ματς με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ζωηρά το δεύτερο γκολ που θα τους δώσει το προβάδισμα.
20:03
30' Ο Πλατανιάς αν και φιλοξενούμενος δεν φοβάται το παιχνίδι και προσπαθεί να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Ο Αστέρας στην προσπάθειά του να αναπτυχθεί κάνει πολλά λάθη, απόρροια της πίεσης των παικτών του Γιώργου Παράσχου.
20:09
35' Φάση που ζητάει πέναλτι ο Πλατανιάς. Ο Γιακουμάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε φάση ένας εναντίον ενός με τον Σανκαρέ και στην προσπάθειά του να περάσει, ο Αφρικανός σέντερ μπακ τον ανακόπτει έχοντας απλωμένο το χέρι του. Πολύ δύσκολη φάση, καθώς ο επιθετικός του Πλατανιά φαίνεται ότι προσπαθεί να εκμαιεύσει το σφύριγμα του Δημητρόπουλου.
20:12
39' Κίτρινη κάρτα στον Τορμένα
20:14
42' Κίτρινη κάρτα στον Ντίνα
20:18
Λήξη α' ημιχρόνου με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πλατανιά να μένουν στο 1-1 όπως διαμορφώθηκε στα πρώτα 13 λεπτά του αγώνα.
20:35
46' Τρεις αλλαγές με την έναρξη του β' ημιχρόνου, δύο για την Τρίπολη, μία για τον Πλατανιά. Χαμντανί και Φερνάντες παίρνουν τη θέση των Ιγκλέσιας και Φούντα ενώ αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού ο Γιακουμάκης και στη θέση του μπαίνει ο Ράμος.
20:41
51' Σουτ του Φερνάντες έξω από την περιοχή, αλλά είναι αδύναμο και ο Σωτηρίου μπλοκάρει.
20:47
55' Ακυρώνεται ως οφ-σάιντ γκολ του Μάσα. Η μπάλα έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από κόρνερ από τα δεξιά, ο Μάσα σούταρε και σκόραρε, αλλά ο Σανκαρέ ήταν μπροστά στον Σωτηρίου και επειδή του περιόρισε το οπτικό πεδίο υποδείχθηκε ορθά σε θέση οφ-σάιντ.
20:51
62' Κίτρινη κάρτα στον Λούι
20:53
63' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Στανισάβλιεβιτς παίρνει τη θέση του Μουνάφο. Κατά την αποχώρησή του ο Αργεντινός χειροκροτείται από τους φίλους του Αστέρα που αναγνωρίζουν την προσφορά κατά την παραμονή του στην ομάδα της Αρκαδίας.
20:59
70' Κίτρινη κάρτα στον Βάντερσον
21:01
70' Τρομερή ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης! Ο Σανκαρέ έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια ο Γιάννου πλάσαρε, αλλά ο Σωτηρίου κατάφερε να μπλοκάρει!
21:06
77' Κίτρινη κάρτα στον Αλόκο
21:08
77' Απίστευτη φάση για τον Πλατανιά! Ο Μιλούνοβιτς από αριστερά γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Αστέρα, ο Στανισάβλιεβιτς πλάσαρε, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ.
21:09
78' Στη θέση του Τορμένα ο Τσοκάνης.
21:10
80' Στη θέση του Γκνιάτιτς ο Μαχαμάτ
21:16
85' Ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Μάσα σέντραρε, ο Τσοκάνης τη γύρισε με προβολή, αλλά ο Γιάννου έχασε το γκολ σε άδειο τέρμα, καθώς δεν έβαλε καλά το κεφάλι του.
21:27
Λήξη της αναμέτρησης! Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς 1-1 για την 6η αγωνιστική της Super League.
close menu
x