Ατρόμητος-Βέροια 0-0

Παρακολουθήστε σε real-time μέσω του sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης, Ατρόμητος-Βέροια, για την 22η αγωνιστική της Super League. Ραδιοφωνικά μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6

14:45
Χαίρεται, μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης, Ατρόμητος-Βέροια, για την 22η αγωνιστική της Super League.
14:47
Πάμε αρχικά να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων...
14:48
Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Ουσέρο, Ούμπιντες, Μπρίτο, Ματέι, Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος
14:48
Στον πάγκο των γηπεδούχων βρίσκονται Γκορμπούνοφ, Κούρος, Κεϊρά, Σουμπίνιο, Λε Ταλέκ, Μπάλλας, Γρόντης
14:48
Εκτός αποστολής έμεινε ο Κυβρακίδης (και ως γνωστόν ο Πίτου Γκαρσία) που είχε ενοχλήσεις στον κοιλιακό χώρο, ύστερα από ισάριθμα χτυπήματα στα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Μικρό rotation από τον Τραϊανό Δέλλα ώστε να φρεσκάρει την ομάδα.
14:49
Βέροια (Ελευθερόπουλος): Λόπεθ, Μαλόν, Γιαννούλης, Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Σιόντης, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Άρτσε, Γεωργιάδης, Ναζλίδης.
14:51
Στον πάγκο των φιλοξενούμενων βρίσκονται οι Καντιμοίρης, Πούγγουρας, Μελικιώτης, Όστοϊτς, Εντζεγκέλε, Γιουσούφ, Νέτο
14:52
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας. Βοηθοί: Παναγιώτης Κασσαβέτης, Εμμανουήλ Καλφάκης Τέταρτος Διαιτητής: Ιωάννης Μουρτζάκης
14:54
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο Κύπελλο, όπου απέκλεισαν τον Παναθηναϊκό και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι Περιστεριώτες θέλουν να συνεχίσουν το σερί καλών εμφανίσεων και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις (είναι στην 13η) της Super League.
14:55
Η νίκη και τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς μετράει η Βέροια, στον πάγκο της οποίας θα κάτσει για τρίτο ματς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
14:58
Οι τραυματίες Καλί, Μπαλάφας και Βεργώνης είναι εκτός αποστολής για τη «βασίλισσα του Βορρά»
14:59
Έναρξη στο ματς!
15:06
Ο Ατρόμητος έχει πιο πολύ ώρα την μπάλα στην κατοχή του, αλλά δεν υπάρχει κάποια καλή φάση στο ματς. Όπως και η Βέροια.
15:13
13' Πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή και προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Ματέι, αλλά βγήκε και μάζεψε την ύστατη στιγμή ο Λόπεθ.
15:26
Επίθεση με καλές προϋποθέσεις για τον Ατρόμητο στο 25', με τον Ματέι να βγαίνει στην αντεπίθεση και τους Στόιτσεφ, Παπαδόπουλο ως επιλογές. Τελικά έδωσε στον πρώτο, αλλά απομακρύνθηκε η μπάλα μετά τη σέντρα του.
15:26
26' Μακρινό σουτ του Λαζαρίδη λίγο έξω από την περιοχή, με το αριστερό, η μπάλα άουτ.
15:28
29' Απειλεί η Βέροια. Εξαιρετικό σουτ του Μαλόν λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα με μεγάλη ταχύτητα.
15:31
32' Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο!
15:32
Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Λαζαρίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλα -και ενώ η αντίπαλη άμυνα τραβήχτηκε για να βγουν οι παίκτες του Ατρόμητου off side-, όντας φάτσα με τον Λόπεθ και έκανε την προβολή με το αριστερό πόδι και η μπάλα έφυγε εκτός εστίας. Οριακή η φάση, φάνηκε να είναι εκτεθειμένος ο αμυντικός των γηπεδούχων.
15:38
37' Ύστερα από γέμισμα του Ούμπιντες, ο Κοντοές βρέθηκε σε θέση δεξιού εξτρέμ και προσπάθησε να κάνει γύρισμα με το κεφάλι και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λόπεθ.
15:41
39' Καλή στιγμή για τη Βέροια. Ο Ανάκογλου μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και ο Κοντοές τον σταμάτησε με τάκλιν.
15:45
Ημίχρονο στην αναμέτρηση. Ατρόμητος-Βέροια 0-0!
15:47
Σαφώς ανώτερος ο Ατρόμητος στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις λίγες ευκαιρίες που είχε. Καλύτερη αυτή του Λαζαρίδη στο 32' που δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα από εξαιρετική θέση και ενώ φάνηκε να είναι σε αντικανονική θέση.
16:02
46' Γιουσούφ αντί Άρτσε στον αγωνιστικό χώρο για τη Βέροια.
16:02
Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου!
16:10
52' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Στόιτσεφ ταλαιπώρησε τη δεξιά πλευρά της Βέροιας και γύρισε για τον Μπίτολο που έκανε ωραίο σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λόπεθ.
16:17
60' Πολύ καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Ο Στόιτσεφ έπιασε ωραίο σουτ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή και η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία.
16:19
62' Μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια. Ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ναζλίδης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και ο Γιουσούφ έκανε την προβολή, αλλά ο Κοντοές έδιωξε σε κόρνερ.
16:21
65' Διπλή αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Λε Ταλέκ αντί του Ματέι και ο Σουμπίνιο αντί του Παπαδόπουλου.
16:23
Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Ρουμάνος βρέθηκε απέναντι από τον Λόπεθ, ο οποίος βγήκε αρκετά έξω από την εστία του και έδιωξε την μπάλα, αλλά οι δύο τους "συγκρούστηκαν" και ενώ ο παίκτης του Ατρόμητου είχε υποδειχθεί σε θέση off side.
16:24
Ο Καντιμοίρης στον αγωνιστικό χώρο αντί του Λόπεθ.
16:33
75' Ωραίο σουτ του Στόιτσεφ, ο Καντιμοίρης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε.
16:34
75' Σέντρα του Γεωργιάδη από τα δεξιά, κεφαλιά του Ναζλίδη, η μπάλα άουτ.
16:34
76' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Κεϊτά στη θέση του Ουσέρο.
16:36
78' Απίθανη στιγμή για τον Ατρόμητο! Ο Στόιτσεφ γύρισε από τα αριστερά στον Μπρίτο βρέθηκε φάτσα με τον Καντιμοίρη που έκανε εξαιρετική επέμβαση και έδιωξε την μπάλα.
16:36
79' Αλλαγή για τη Βέροια. Ο Νέτο στη θέση του Γεωργιάδη.
16:40
82' Κι άλλη μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Στόιτσεφ έκανε το γύρισμα και ο Σουμπίνιο το πλασέ από εξαιρετική θέση, αλλά ο Ραούλ Μπράβο βρήκε την μπάλα και αυτήν κατέληξε σε κόρνερ.
16:44
88' Σουτ του Στόιτσεφ, η μπάλα λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.
16:47
Τέσσερα λεπτά ο επιπλέον χρόνος
16:49
Φάουλ σε καλή θέση για τον Ατρόμητο
16:50
Η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη ύστερα από την εκτέλεση του Σουμπίνιο.
16:51
Τέλος στο ματς. Ατρόμητος-Βέροια 0-0
close menu
x