Μουσική

10 λόγοι για να μη χάσεις τη συναυλία των 1000mods στο Θέατρο Βράχων!

Υπάρχουν… χίλιοι λόγοι για να μην τους χάσεις. Το sport-fm.gr σου αναλύει δέκα από αυτούς.

Στις βαλίτσες τους χώρεσαν εμπειρίες από διεθνείς σκηνές και μεγάλα φεστιβάλ Ευρώπης και Αμερικής.

Με αυτά οδηγό, αλλά και τη διαχρονική τους τρέλα, οι 1000mods θέλουν να γκρεμίσουν το Θέατρο Βράχων, στην πιο πολυσυζητημένη μουσική μάζωξη του καλοκαιριού.

Ο Δάνης, ο Λάμπρος, ο Γιώργος και ο Γιάννης. Το δυναμικό κουαρτέτο από το Χιλιομόδι Κορινθίας, όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στα δρώμενα της stoner σκηνής, έχει δώσει χίλιους λόγους για να το ακολουθήσεις.

Το ραντεβού έχει κλειστεί για την Παρασκευή (21/9) στο Θέατρο Βράχων και το sport-fm.gr επιμένει: Για αυτούς τους λόγους δεν γίνεται να μην είσαι εκεί.

Γιατί είναι το πρώτο τους headline outdoor σόου
Μετά από μία δωδεκαετή μουσική διαδρομή, μετά από αμέτρητα χιλιόμετρα με το θρυλικό τους βαν, μετά από tours σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, ήρθε η ώρα. Η πρώτη μεγάλη open air συναυλία των Χιλιομοδίων πλησιάζει. Υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να μην τα δώσουν όλα; Δεν υπάρχει.

Γιατί θυμόμαστε τι έγινε στο Piraeus Academy
Δύο sold out βραδιές που, όσοι έζησαν, δεν έχουν ξεχάσει. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν Χιλιομόδια και κόσμος ήταν μοναδική. Και θα τη ζήσουμε ξανά, σε έναν ανοιχτό χώρο, που προσφέρεται για χορό και headbanging μέχρι τελικής πτώσης.



Γιατί θα τη συζητάμε για καιρό
Υπάρχουν συναυλίες που δεν ξεχνάς εύκολα. Οι πιθανότητες μια τέτοια να είναι και αυτή της Παρασκευής, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό -όπως και οι «μετοχές» των 1000mods σε μια σκηνή που σάρωσαν με το καλημέρα.
Ετοιμάσου σε λίγα χρόνια να λες: «Ήμουν και εγώ στο Θέατρο Βράχων».

Γιατί τα ντεσιμπέλ θα πιάσουν ουρανό
Η ένταση των 1000mods δεν περιορίζεται στη… μεταφορική έννοια. Τα ισχυρά ντεσιμπέλ θα ταρακουνήσουν τον Βύρωνα, με ήχους ικανούς να παρασύρουν τους πάντες στους ρυθμούς τους.



Γιατί είναι ωραίοι τύποι
Σε τρεις ώρες παρουσίας στην εκπομπή «Εν Κατακλείδι» με τον Παναγιώτη Ρήλλο, ο Λάμπρος και ο Δάνης είπαν όλα όσα θες να ξέρεις για τα Χιλιομόδια και για τη συναυλία της Παρασκευής.

Και είμαστε, πλέον, σε θέση να το πούμε με σιγουριά: Οι 1000mods είναι ωραίοι τύποι.

Για τους δύσπιστους, υπάρχει και το ντοκουμέντο.



Γιατί, αν όχι τώρα, πότε;
Η παρέα από το Χιλιομόδι θα προσγειωθεί με φόρα στο Θέατρο Βράχων. Ταξίδεψαν στη Βόρεια Αμερική, τα έσπασαν στο Hellfest και κουβαλούν, πλέον, πολυετή εμπειρία εμφανίσεων σε κάποιες από τις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου. Είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας τους και η διασκέδαση είναι παραπάνω από εγγυημένη.

Γιατί μαζί τους θα είναι οι Million Hollers

Η βραδιά θα ανοίξει υπό τους ήχους της «σκοτεινής» μπάντας από τη Θεσσαλονίκη. Οι Million Hollers θα μας παρασύρουν σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με άγρια μπλουζ και 70ς, θυμωμένη αισθητική. Ιδανικό ορεκτικό μιας άγριας βραδιάς.

Γιατί θα ακούσουμε live αυτό


Γιατί θα γίνει στο Θέατρο Βράχων
Η άγρια ομορφιά του μέρους μοιάζει να περίμενε από καιρό να υποδεχτεί τον σκληρό ήχο των 1000mods. Λίγο έξω από το κέντρο της Αθήνας και μέσα στο… βουνό του Βύρωνα, η μουσική σύγκρουση θα είναι ακαριαία.

Γιατί καλύτερη συναυλία για κλείσιμο του καλοκαιριού δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε
Ο Σεπτέμβριος τελειώνει και, μαζί του, οι όποιες ελπίδες να παραταθεί λίγο παραπάνω το φετινό καλοκαίρι. Και αφού είναι λίγο άσκοπο να τα βάλει κανείς με τις αλλαγές του καιρού, πρέπει να βρεθεί ένα φάρμακο. Δυναμισμός, ένταση και πάθος δεν θα κάνει το «αντίο» λίγο πιο εύκολο; Θα το κάνει. Μήπως η μουσική των 1000mods είναι η λύση; Σίγουρα είναι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x