Stoiximan Super League

Οργή λαού και επεισόδια στο «Ελ.Βενιζέλος»

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού από το Ηράκλειο. Περίπου 300 οπαδοί των «πρασίνων» περίμεναν την αποστολή για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και η κατάσταση εκτραχύνθηκε. Κάποιοι από αυτούς δεν περιορίστηκαν στις αποδοκιμασίες, αλλά κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των μελών της ομάδας, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της αστυνομίας να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και έξω από το χώρο του «Ελ. Βενιζέλος», όπου άρχισε πετροπόλεμος και υπήρξαν σοβαρές ζημιές σε χώρους του αεροδρομίου και σε αυτοκίνητα. Μέσα στην αναταραχή, περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού ξυλοκόπησαν άγρια έναν οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού από το Ηράκλειο. Περίπου 300 οπαδοί των «πρασίνων» περίμεναν την αποστολή για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και η κατάσταση εκτραχύνθηκε. Κάποιοι από αυτούς δεν περιορίστηκαν στις αποδοκιμασίες, αλλά κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των μελών της ομάδας, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της αστυνομίας να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και έξω από το χώρο του «Ελ Βενιζέλος», όπου άρχισε πετροπόλεμος και υπήρξαν σοβαρές ζημιές σε χώρους του αεροδρομίου και σε αυτοκίνητα. Μέσα στην αναταραχή, περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού ξυλοκόπησαν άγρια έναν οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς.

Οι... άγριες διαθέσεις των οπαδών της ομάδας είχαν φανεί νωρίτερα. Περίπου 50 φίλαθλοι των «πρασίνων» προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένταση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, αλλά η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε τα χειρότερα. Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του «τριφυλλιού» κατευθύνθηκε απευθείας στην πίστα του αεροδρομίου και έτσι δεν ήρθε σε επαφή με τους εξαγριωμένους φίλους της ομάδας. Οι φραστικές επιθέσεις, όμως, δεν ήταν δυνατόν να αποτραπούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x