Stoiximan Super League

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μεγαλώνει το γήπεδο

Σε αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου του θα προχωρήσει ο Αστέρας Τρίπολης. Μετά τις ημέρες του Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στις κερκίδες, με τις θέσεις να αυξάνονται από τις 4.200 στις 8.000. οι προπονήσεις του Αστέρα το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Σε αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου του θα προχωρήσει ο Αστέρας Τρίπολης. Μετά τις ημέρες του Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στις κερκίδες, με τις θέσεις να αυξάνονται και από τις 4.200 να φτάνουν στις 8.000. Η εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας έφερε πολύ κόσμο στο γήπεδο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα εισιτήρια δεν επαρκούσαν για τις ανάγκες των φίλων του Αστέρα. Μάλιστα, οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν να τοποθετηθούν σκέπαστρα σε όλες τις θύρες, προκειμένου να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους.

«Πιο ψηλά του χρόνου»

Οι φιλοδοξίες της ομάδας δεν σταματούν εδώ και όπως δήλωσε στη «SportDay» ο Νίκος Λαζαρίδης, η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη γι’αυτούς, ενώ δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία: «Θα πάμε καλύτερα, αρκεί να έχουμε καλή οργάνωση, και φέτος πάντως είχαμε τις δυνατότητες να κάνουμε την υπέρβαση ως νεοφώτιστοι, χάσαμε όμως πολλούς βαθμούς στην έδρα μας στο δεύτερο γύρο κι αυτό μας στοίχισε».


Επιμέλεια: Δήμος Γεωργακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x