Γενικά

Πρώτη αντίπαλος η Ουκρανία στο «Φεντ Καπ»

Η Ουκρανία θα είναι την Τετάρτη η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής τένις των γυναικών στο Φεντ Καπ, που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, η ελληνική ομάδα συμπεριελήφθη στον ίδιο όμιλο με Ουκρανία, Ισραήλ και Λευκορωσία. Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ και την Παρασκευή τη Λευκορωσία

Η Ουκρανία θα είναι την Τετάρτη η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής τένις των γυναικών στο Φεντ Καπ, που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, η ελληνική ομάδα συμπεριελήφθη στον ίδιο όμιλο με Ουκρανία, Ισραήλ και Λευκορωσία. Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ και την Παρασκευή τη Λευκορωσία.

Κάθε συνάντηση περιλαμβάνει τρεις αγώνες, δύο στο μονό και έναν στο διπλό. Οι δύο πρώτες ομάδες από τον κάθε όμιλο θα διεκδικήσουν σε αγώνες μπαράζ την άνοδό τους στην Τσάμπιονς Ντιβίζιον, η τρίτη θα παραμείνει στην Α` Ευρωαφρικανική Ζώνη, ενώ η ομάδα που θα πάρει την τελευταία θέση θα διεκδικήσει σε μπαράζ την παραμονή της στην κατηγορία.

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, ιδιαίτερα για την ομάδα μας που είναι καινούργια. Πρώτος μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και μετά ότι καλύτερο προκύψει», σχολίασε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Καλοβελώνης, ο οποίος θα στηριχθεί στις Μίνα Καπλάνη, Άννα Γερασίμου, Άννα Κουμάντου και Αναστασία Μιχαήλ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x