Stoiximan Super League

Τέλος ο Χαλκιάς από τον Αρη

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και αρχίζει σιγά-σιγά ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, με τους ιθύνοντες του Αρη να σχεδιάζουν κινήσεις με τις οποίες η ομάδα τους θα παραμείνει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τους «κίτρινους» ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Είναι η δεύτερη αποχώρηση μετά από εκείνη του Μάρκο Αουρέλιο, που είναι κοντά σε συμφωνία με την Ανόρθωση. Σήμερα η τελευταία προπόνηση των Θεσσαλονικιών. Εντός της εβδομάδας θα γίνει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και αρχίζει σιγά-σιγά ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, με τους ιθύνοντες του Αρη να σχεδιάζουν κινήσεις με τις οποίες η ομάδα τους θα παραμείνει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τους «κίτρινους» ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Είναι η δεύτερη αποχώρηση μετά από εκείνη του Μάρκο Αουρέλιο, που είναι κοντά σε συμφωνία με την Ανόρθωση. Σήμερα η τελευταία προπόνηση των Θεσσαλονικιών.

Εντός της εβδομάδας θα γίνει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ανανέωση συμβολαίων των Χαβίτο, Ρονάλντο, Νάτσο Γκαρσία, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Σιστόν είναι κάποιες εκκρεμότητες, οι οποίες θα διευθετηθούν εντός των προσεχών ημερών. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Μάρσιο Αμορόζο, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x