Stoiximan Super League

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Ρεγκέιρο

Καθοριστική θα είναι η σημερινή μέρα στο θέμα Ρεγκέιρο για τον Άρη, αφού θα υπάρξει συνάντηση του μάνατζερ του παίκτη με τη διοίκηση της Βαλένθια. «Έχουμε συμφωνήσει με τον Άρη να αποκτήσει τον Μάριο με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη στη «SportDay». «Στόχος μας η τριάδα», τόνισε ο Σάνλ Γιάχιτς, ενώ ο Βαλεντίν Ρόμπερζ χαρακτήρισε τον Άρη ομάδα υψηλού επιπέδου.

Καθοριστική θα είναι η σημερινή μέρα στο θέμα Ρεγκέιρο για τον Άρη, αφού θα υπάρξει συνάντηση του μάνατζερ του παίκτη με τη διοίκηση της Βαλένθια. «Έχουμε συμφωνήσει με τον Άρη να αποκτήσει τον Μάριο με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη στη «SportDay». «Στόχος μας η τριάδα», τόνισε ο Σάνλ Γιάχιτς, ενώ ο Βαλεντίν Ρόμπερζ χαρακτήρισε τον Άρη ομάδα υψηλού επιπέδου.

Κρίνεται το μέλλον του Ρεγκέιρο

Σήμερα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του Μάριο Ρεγκέιρο και θα φανεί εάν υπάρχει προοπτική να αγωνιστεί στον Άρη. Ο εκπρόσωπος του παίκτη(Χοσέ Λουίς Θαλάθαρ) θα έχει σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση της Βαλένθια για να καθοριστεί το μέλλον του Ουρουγουανού αριστερού χαφ. «Έχουμε συμφωνήσει με τον Άρη να αποκτήσει τον Μάριο με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος. Εκείνο που απομένει να διευθετηθεί, είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων του συμβολαίου για τον τρέχοντα χρόνο. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) πιστεύω ότι το ζήτημα θα λήξει, θετικά ή αρνητικά...», είπε ο Χοσέ Λουίς Θαλάθαρ στη «SportDay».

Όπως είναι γνωστό, ο παίκτης αμείβεται με 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στη Βαλένθια, ενώ ο Άρης του προσφέρει μέχρι 750.000 ευρώ το χρόνο. Το θέμα «κολλάει» στο γεγονός ότι η ισπανική ομάδα δεν έδειχνε διατεθειμένη να καλύψει οικονομικά το υπόλοιπο του συμβολαίου του παίκτη.

Γιάχιτς: «Στόχος μας η τριάδα»

Στόχος του Άρη μετά την καλή περυσινή χρονιά είναι να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω και να τερματίσει μέσα στην τριάδα, σύμφωνα με τον Σάνελ Γιάχιτς. Ο Βόσνιος, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε έρθει ως επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, σχολίασε την αποχώρηση του Σερβοέλληνα προπονητή από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε

Σάνελ, πώς είναι οι 20 πρώτες μέρες δουλειάς;

«Κάνουμε πολύ καλή και σκληρή δουλειά. Νιώθουμε κούραση αλλά θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».
Ποιες διαφορές εντοπίζεις με άλλες προετοιμασίες;

«Φυσικά και υπάρχουν, κάθε ομάδα κινείται διαφορετικά. Κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, αλλά η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή. Τον Ερνάντεθ τον ήξερα από την Ισπανία, όπου έχει πολύ καλό όνομα. Όταν ήμουν στη Λας Πάλμας, αυτός ανέβασε τη Νουμάνθια στην Πριμέρα. Νομίζω ότι μπορώ να συνεργαστώ καλά μαζί του».

Ησουν επιλογή του Μπάγεβιτς. Σε επηρέασε η φυγή του;

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτά συμβαίνουν. Το θέμα είναι να παίζω».

Φέτος ο συναγωνισμός θα είναι τεράστιος με τις προσθήκες στα χαφ…

«Η ομάδα είναι όντως πλήρης σε όλες τις γραμμές. Εχω διάθεση να παίξω με κέφι και να αποδείξω ότι αξίζω μια θέση στην ενδεκάδα. Το ίδιο κάνουν και όλοι οι παίκτες. Σίγουρα θα υπάρχει συναγωνισμός, αλλά δεν με φοβίζει».

Εσύ βέβαια απέδειξες πέρυσι ότι μπορείς να καλύψεις πολλές θέσεις. Ο Ερνάντεθ πού σκοπεύει να σε χρησιμοποιήσει;

«Αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στο κέντρο. Είναι νωρίς ακόμα βέβαια. Οπού με χρειαστεί να βοηθήσω, θα προσφέρω».

Να περιμένουμε περισσότερα φέτος που θα κάνει και προετοιμασία με την ομάδα;

«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να βελτιώνεται συνεχώς. Στόχος μου είναι να κάνω ακόμα καλύτερα παιχνίδια, να γίνω καλύτερος και φυσικά να παίζω».

Έφυγε όμως ο κολλητός σου ο Ιβιτς…

«Δόξα τω Θεώ, τα πάω πολύ καλά με όλους τους παίκτες. Υπάρχουν παρέες αλλά αισθάνομαι πολύ καλά με όλους. Είναι εξαιρετικά παιδιά όλα στην ομάδα».

Μετά την κατάληψη της 4ης θέσης πέρυσι, τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, ποιος πρέπει να είναι ο στόχος του φετινού Αρη;

«Να πάμε ένα σκαλί παραπάνω. Άρα να πάμε στην πρώτη τριάδα εφόσον μπορούμε. Και βέβαια το Κύπελλο και η πρόκριση στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ. Έχουμε πολύ καλό υλικό, άρα γιατί να μην τα καταφέρουμε».

Ρόμπερζ: «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο Άρης»

Για τη νέα του ομάδα τον Άρη και τους προσωπικούς του στόχους μίλησε ο Βαλεντίν Ρόμπερζ. Ο 19χρονος ανέφερε επίσης ποια είναι τα αγωνιστικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Βαλεντίν, πώς και επέλεξες να αφήσεις έστω τη β' ομάδα της Παρί και να έρθεις στον Αρη;

«Ηθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου στον εξωτερικό, να ζήσω την εμπειρία μου και γι' αυτό αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα. Δεν ήξερα πολλά πράγματα για τον Αρη, εκτός του Κόκε από τη Μαρσέιγ, παρά μόνο ό,τι μου είπε ο εκπρόσωπός μου».

Πώς σου φάνηκε το επίπεδο που βρήκες στον Αρη;

«Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου».

Ο δικός σου στόχος ποιος είναι στην πρώτη σου χρονιά στην ομάδα. Νιώθεις έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση στην ενδεκάδα;

«Αυτό που θέλω είναι σιγά σιγά να προσαρμοστώ στην ομάδα. Έχω μεγάλη όρεξη και θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω μια θέση».

Για να σε γνωρίσει και ο κόσμος. Ποια είναι τα δυνατά στοιχεία σου και ποιες οι αδυναμίες σου;

«Πιστεύω ότι έχω καλή πάσα κοντινή και μακρινή. Το δυνατό μου σημείο είναι βέβαια η άμυνα, αλλά θέλω να δουλέψω πολύ πάνω στην ταχύτητα. Μπορώ να παίξω στόπερ που είναι η βασική μου θέση, αλλά και ως αμυντικό χαφ».

Ποιος είναι ο αμυντικός που θαύμαζες στην πατρίδα σου;

«Μου αρέσει ο Τουράμ. Όχι μόνο ο τρόπος του παιχνιδιού του αλλά συνολικά η καριέρα του».

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x