Stoiximan Super League

Ντούσερ: «Τιμή μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

Αλλαγή στάσης και άποψης ή απλά ένα ακόμη τέχνασμα; Ό,τι και να ισχύει, η περίπτωση του Άλντο Ντούσερ επανέρχεται στο προσκήνιο, μετά τις δηλώσεις του ίδιου στην εφημερίδα «Πρωταθλητής». Ο Αργεντινός μέσος διέψευσε πως έχει αρνηθεί πρόταση του Ολυμπιακού, λόγω της χαμηλής δυναμικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος. Αντιθέτως, είναι θετικός στο να μεταγραφεί στους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα θεωρεί ιδιαίτερη τιμή το ενδιαφέρον των πρωταθλητών.

Αλλαγή στάσης και άποψης ή απλά ένα ακόμη τέχνασμα; Ό,τι και να ισχύει, η περίπτωση του Άλντο Ντούσερ επανέρχεται στο προσκήνιο, μετά τις δηλώσεις του ίδιου στην εφημερίδα «Πρωταθλητής». Ο Αργεντινός μέσος διέψευσε πως έχει αρνηθεί πρόταση του Ολυμπιακού, λόγω της χαμηλής δυναμικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος. Αντιθέτως, είναι θετικός να μεταγραφεί στους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα θεωρεί ιδιαίτερη τιμή το ενδιαφέρον των πρωταθλητών.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου. Έχω παίξει εκτός από την πατρίδα μου και στην Πορτογαλία και την Ισπανία. Δεν θα ήταν πρόβλημα για εμένα να παίξω και στην Ελλάδα και μάλιστα σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όπως και οποιασδήποτε άλλης ομάδας, είναι τιμητικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος της Σανταντέρ.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x