Stoiximan Super League

Μαϊστόροβιτς: «Στην Ελλάδα όλα είναι άνω-κάτω»

Εντύπωση έχει προκαλέσει στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς η έλλειψη οργάνωσης στην Ελλάδα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του σε σουηδική ιστοσελίδα. Ο αμυντικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην πορεία του με την εθνική ομάδα της χώρας του, στο παλαιότερο ενδιαφέρον της Λάτσιο για την απόκτησή του, και αποκάλυψε το όνειρό του να αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα.

Εντύπωση έχει προκαλέσει στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς η έλλειψη οργάνωσης στην Ελλάδα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του σε σουηδική ιστοσελίδα. Ο αμυντικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην πορεία του με την εθνική ομάδα της χώρας του, στο παλαιότερο ενδιαφέρον της Λάτσιο για την απόκτησή του, και αποκάλυψε το όνειρό του να αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα. Αναλυτικά:

• Πόσων ετών ήσουν όταν άρχισες να παίζεις ποδόσφαιρο;
«Σε ηλικία 8 ετών και στα 18 υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο».
• Σε ποια ομάδα της Πρέμιερσιπ θα ήθελες να παίζεις;
«Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα ήταν άσχημα».
• Ήσουν πολύ καλός στο τελευταίο φιλικό της Σουηδίας με την Αυστρία. Πιστεύεις ότι θα έχεις θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010;
«Είμαι απολύτως σίγουρος».
• Πώς αντιμετώπιζες το ενδεχόμενο να κληθείς στην εθνική Σερβίας πριν κάνεις το ντεμπούτο σου με την ομάδα της Σουηδίας;
«Η Σουηδία ήταν η φυσιολογική επιλογή για μένα, δεν σκέφτηκα κάτι άλλο».
• Έχεις αποκτήσει κάποιο άλλο παρατσούκλι; Πώς σου φάνηκε το «Maestro» που σου «κόλλησαν» οι οπαδοί της Μάλμε;
«Μου φάνηκε πολύ αστείο».
• Πώς αισθάνεσαι ως αρχηγός της εθνικής Σουηδίας;
«Είναι σπουδαίο να είσαι αρχηγός. Είναι τιμητικό και... διασκεδαστικό ταυτόχρονα».
• Τι θα επέλεγες; Να κάθεσαι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και να μην είσαι πρωταγωνιστής ή να παίζεις βασικός στην Κοπεγχάγη;«Η Μπαρτσελόνα είναι ονειρεμένο κλαμπ».
• Υπάρχει πιθανότητα να σε ξαναδούμε στη Μάλμε; Θα έκανες πολλούς ευτυχισμένους αν φορούσες ξανά τη γαλάζια φανέλα...«Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω πολλά συναισθήματα για τη Μάλμε, με την οποία αγωνίστηκα επί τέσσερα υπέροχα χρόνια, οι οπαδοί της μου φέρθηκαν καλά. Ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες πιθανότητες να πετύχει κάτι καλό στην Ευρώπη».
• Ήσουν πράγματι το περασμένο καλοκαίρι τόσο κοντά στη Λάτσιο όπως έγραφαν οι εφημερίδες;
«Ναι, υπήρχε ενδιαφέρον».
• Πώς είναι να ζεις στην Ελλάδα σε σχέση με την Ελβετία, όταν αγωνιζόσουν με τη Βασιλεία;
«Υπάρχει τεράστια διαφορά. Στην Ελλάδα είναι όλα... άνω-κάτω. Στην Ελβετία τα πράγματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Πολύ οργανωμένα και διευθετημένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x