Stoiximan Super League

Φινάλε με θέαμα

Ευκαιρία να προσφέρουν θέαμα είχαν Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος στην 30η αγωνιστική της SuperLeague, καθώς σημειώθηκαν συνολικά επτά γκολ στο μεταξύ τους παιχνίδι. H ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 4-3 στην έδρα των Αρκάδων. Οι Γκονσάγκα(26’), Ρεκόμπα(28’), Τζαβέλλας(62’), Γουνδουλάκης(74’), πέτυχαν τα γκολ των «κυανέρυθρων», ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν δύο φορές ο Μιλάνο(17’, 71’) και ο Μαρσελάο(50’). Ο Πανιώνιος τερμάτισε στην 8η θέση με 38 πόντους, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης στην 12η με 33. «Θα περιμένω μέχρι την Τρίτη για Ζαϊρί», ο Κωστένογλου.

Ευκαιρία να προσφέρουν θέαμα είχαν Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος στην 30η αγωνιστική της SuperLeague, καθώς σημειώθηκαν συνολικά επτά γκολ στο μεταξύ τους παιχνίδι. H ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 4-3 στην έδρα των Αρκάδων. Οι Γκονσάγκα(26’), Ρεκόμπα(28’), Τζαβέλλας(62’), Γουνδουλάκης(74’), πέτυχαν τα γκολ των «κυανέρυθρων», ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν δύο φορές ο Μιλάνο(17’, 71’) και ο Μαρσελάο(50’). Ο Πανιώνιος τερμάτισε στην 8η θέση με 38 πόντους, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης στην 12η με 33. «Θα περιμένω μέχρι την Τρίτη για Ζαϊρί», δήλωσε ο Κωστένογλου.


Ο αγώνας

Πρώτο ημίχρονο

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να το ισορροπήσει και να δημιουργήσει κάποιες φάσεις. Αρχικά, ο Μιλάνο στο 6ο λεπτό κάνοντας ωραία κίνηση από τα αριστερά, πέρασε δύο παίκτες, αλλά το σουτ του ήταν κακό και δεν απείλησε τον Ανδριόλα. Δύο λεπτά αργότερα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κανακούδη η μπάλα έφτασε στον Καούνο, που έκανε το σουτ, όμως δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των «κυανέρυθρων».

Η υπεροχή του Αστέρα Τρίπολης καρποφόρησε στο 17ο λεπτό, όταν ο Τσέζαρεκ έκανε μπαλιά προς τον Καούνο, αυτός με κεφαλιά πάσαρε στον αμαρκάριστο μέσα στην περιόχη Μιλάνο και αυτός άνοιξε το σκορ. Όμως, μέσα σε δύο λεπτά ο Πανιώνιος «πάγωσε» τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας την ανατροπή με τον Λουρένσο να έχει συμμετοχή και στις δύο φάσεις.

Στο 26ο λεπτό η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Λουρένσο, που τη γύρισε προς τον Άντερσον ο οποίος διαμόρφωσε το 1-1 με προβολή. Ένα λεπτό αργότερα ο Λουρένσο ξεκίνησε τη φάση, αλλά αυτή τη φορά συνεργάστηκε με τον Ρεκόμπα, που έφτασε απέναντι από τον Αναστασόπουλο και δεν δυσκολεύτηκε να τον νικήσει.

Από εκεί και πέρα μέχρι ο διαιτητής, Λαμπρόπουλος να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, το μόνο που συνέβη ήταν μια φάση για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Καούνο να κάνει κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Δεύτερο ημίχρονο

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Νίκος Κωστένογλου θέλησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική και πέρασε τον Ζαϊρί στη θέση του Αποστολίδη, στο τελευταίο λογικά παιχνίδι του Μαροκινού μέσου με τους Αρκάδες, διότι, όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, αφού ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κανακούδη, ο Μαρσελάο ήταν αμαρκάριστος και με κεφαλιά νίκησε τον Ανδριόλα, ο οποίος αν και ακούμπησε λίγο την μπάλα δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε να δημιουργεί φάσεις. Στο 54’ ο Μιλάνο σούταρε από δύσκολη θέση αλλά δεν σκόραρε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Φλάβιο σούταρε δυνατά, και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Ανδριόλα. Ο Πανιώνιος συνέχισε να είναι αποτελεσματικός και στο 63΄ πέτυχε το τρίτο του γκολ, με τον Ρεκόμπα να βρίσκει τον Τζαβέλλα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ και ο δεύτερος εκτέλεσε τον Αναστασόπουλο.

Στο 70΄ ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε σε 3-3, με τον Μιλάνο να πρωταγωνιστεί σε άλλη μία φάση της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Αργεντινός συνεργάστηκε με τον Τσέζαρεκ, μπήκε μέσα στην περιοχή και σκόραρε.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανίωνιος κατάφερε και πάλι να βρει τη λύση, την οποία αυτή τη φορά έδωσε ο Γουνδουλάκης, ο οποίος έκανε ατομική προσπάθεια, βρέθηκε απέναντι από τον Ανστασόπουλο και τον νίκησε διαμορφώνοντας το τελικό 3-4. Το μόνο που συνέβη στα υπόλοιπα 21 λεπτά, ήταν κάποια σκληρά φάουλ από πλευράς Πανιωνίου, με σκοπό να κρατήσει το σκορ.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Κωστένογλου): Αναστασόπουλος, Ψωμάς, Φυτανίδης(Μαρσελάο 41'), Αργυρόπουλος, Μπαστία, Κανακούδης(Ουριμπάρι 61'), Μιλάνο, Αποστολίδης(Ζαϊρί 46'), Καούνος, Τσέζαρεκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Σταματόπουλος): Ανδριόλας, Ντιαβαρά, Κοντοές, Κοιλιάρας(Μπερτέ 85'), Τζαβέλας, Νικολάου, Μάκος, Λουρένσο(Αναστασόπουλος 59'), Σκούφαλης, Ρεκόμπα, Άντερσον(Γουνδουλάκης 66').


Διαιτητής: Λαμπρόπουλος(Ηλείας).
Βοηθοί: Καρσιώτης(Κορίνθου), Μπαλτάς(Αχαΐας).


Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x