Stoiximan Super League

Αιχμές Παύλου!

Ιδιαίτερα καυστικός για πρόσωπα και καταστάσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, μία μέρα μετά την ο Νίκος Πατέρας, που προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

Ιδιαίτερα καυστικός για πρόσωπα και καταστάσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, μία μέρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση των μετόχων. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ και εκ των μεγαλομετόχων του ποδοσφαιρικού τμήματος άφησε να φανεί η δυσαρέσκειά του για τις αντίθετες απόψεις που υπάρχουν και εκφράζονται στα ΜΜΕ, αναστατώνοντας την ομάδα. «Δεν θα τελέσω υπό κηδεμονία», δήλωσε ο Νίκος Πατέρας, που προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.


«Ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός πρέπει να πετύχει. Έχει ανθρώπους που είναι χρόνια στην ομάδα και άλλους που μπήκαν πρόσφατα. Πρέπει ο καθένας να βάλει ένα πετραδάκι για να κάνουμε την ομάδα και πάλι πρωταθλήτρια. Πρέπει να σταματήσουν αυτοί που κάθε μέρα είναι στα Μέσα μαζικής ενημέρωσης, γιατί λες δέκα λέξεις και αν μία από αυτές είναι λάθος, χαλάνε τα πάντα», τόνισε και πρόσθεσε: «Υπήρχαν αντεγκλήσεις, αλλά όλοι ενδιαφέρονται για το καλό του Παναθηναϊκού. Όταν υπάρχουν δύο άνθρωποι υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις, όταν υπάρχουν πέντε υπάρχουν πέντε απόψεις και όταν είναι παραπάνω γίνεται κομφούζιο. Όλοι ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟ περισσότερο ή λιγότερο και άλλοι λιγότερο ή περισσότερο για την προβολή τους. Το θέμα είναι να λύνονται τα θέματα στο τραπέζι. Δεν μπορεί να διασύρεται ο σύλλογος με καθημερινές δηλώσεις, λες και είμαστε να μην πω τι...».

Παράλληλα, εξέφρασε την αντίθεσή του στις θέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος εισηγήθηκε την αποχώρηση από το σχέδιο διπλής ανάπλασης σε περίπτωση που δεν δοθούν σύντομα οι απαραίτητες εγγυήσεις από τον Δήμο Αθηναίων. «Είναι προς τιμήν της οικογένειας Βαρδινογιάννη οι προσπάθειες που έκανε για το γήπεδο. Όταν μιλάς για εναλλακτικό πλάνο, πρέπει να το έχεις μπροστά σου. Δεν μου επιτρέπεται να χαρακτηρίζω συναδέλφους. Δεν μπορούμε να μιλάμε αόριστα, γιατί δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα. Βέβαια, δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να διασφαλίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού. Πρέπει να γίνει προσπάθεια για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το σπίτι του το συντομότερο δυνατό. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες. Θέλω να ελπίζω πως όσοι ενδιαφέρονται για το καλό του συλλόγου, θα βοηθήσουν για αυτό».

Αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας, τόνισε: «Είναι επιθυμία όλων να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός. Θα ήταν παράλογο να μην ενδιαφερόμαστε για το καλό του Παναθηναϊκού. Εύχομαι στον μεγάλο μας Παναθηναϊκό να βρει το δρόμο που του ανήκει», ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Χενκ Τεν Κάτε. «Ο κύριος Τεν Κάτε πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι νομίζει. Στο τέλος της χρονιάς να μας πει τις απόψεις του. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αξία του κύριου Τεν Κάτε. Είναι απαραίτητο ο προπονητής να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ομάδα. Το ίδιο συμβαίνει στο μπάσκετ και είδατε τι επιτυχίες έχουμε. Ο κύριος Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη».

Τέλος, αναφερόμενος στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και την παρουσία του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Εύχομαι να είναι όλοι ήσυχοι για να προβάλουμε την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ στο εξωτερικό. Θα είναι σίγουρα μία ελληνική ομάδα στον τελικό κι εύχομαι αυτή να είναι η ομάδα μου. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους και όχι να τους χωρίζει. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνα και στο τέλος να χειροκροτήσουμε το νικητή και τον ηττημένο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x