Ελλάδα

Το όνειρο των Αγγελόπουλων για γήπεδο

Η επίσκεψη του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «O2 World» του Βερολίνου για να παρακολουθήσουν το φάιναλ φορ «φρέσκαρε» όσα είχαν στο μυαλό τους για κατασκευή του νέου γηπέδου του Ολυμπιακού. Προστέθηκαν και άλλες ιδέες για το πώς θα φτιαχτεί το «παλάτι» της ομάδας, αφού θέλουν να φτιάξουν ένα παρόμοιο με το γερμανικό γήπεδο. «Έχασε ή κέρδισε ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο;», ο Νίκος Ζέρβας.

Η επίσκεψη του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «O2 World» του Βερολίνου για να παρακολουθήσουν το φάιναλ φορ «φρέσκαρε» όσα είχαν στο μυαλό τους για κατασκευή του νέου γηπέδου του Ολυμπιακού. Επιπλέον, προστέθηκαν και άλλες ιδέες για το πώς θα φτιαχτεί το «παλάτι» της ομάδας, αφού θέλουν να φτιάξουν ένα παρόμοιο με το γερμανικό γήπεδο. «Έχασε ή κέρδισε ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο;», αναρωτιέται ο Νίκος Ζέρβας.

Το «O2 World» είναι χωρητικότητας 16.000 θέσεων, αλλά του Ολυμπιακού θα φιλοξενεί 12.000 έως 14.000 θεατές το πολύ. Η θέση του κόσμου στο γήπεδο θα είναι αρκετά κοντά στο παρκέ, ενώ θα υπάρχουν χώροι, όπως το γήπεδο του Βερολίνου, αλλά και στο Λονδίνο, στην Πράγα και αλλού, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να διασκεδάζουν και να περνούν πολλές ώρες.

Βεβαίως, θα υπάρχουν και σουίτες. Το πού ακριβώς θα χτιστεί το γήπεδο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Τα υποψήφια μέρη είναι πίσω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της ομάδας, το Στάδιο Καραϊσκάκη και αυτή είναι η πρώτη επιλογή. Μετά θα εξεταστεί ο χώρος στο Τροκαντερό ή κάπου στο Φάληρο. Το σίγουρο είναι πως θα χτιστεί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Eπιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x