Μαζικές αφίξεις αναμένονται στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων. Η επιστροφή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Σούπερ Λίγκα προϋπέθετε νέες κινήσεις, με όραμα και αγωνιστική εξέλιξη. Οι ιθύνοντες του «Άγιαξ της Ηπείρου» αντιλαμβάνονται τις αυξημένες ανάγκες της ομάδας και ήδη δείχνουν διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των οπαδών τους. Απόδειξη αυτού, οι τρεις… μαζεμένες ανακοινώσεις απόκτησης έμπειρων παικτών. Από την Τετάρτη, λοιπόν, οι Μενδρινός, Ανδράλας και Ντιμπαλά φορούν τη φανέλα των Γιαννιωτών.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα ο ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6, το μόνο που απέμενε για να ανακοινωθούν οι μεταγραφές ήταν ορισμένες, τυπικές λεπτομέρειες. Η πορεία έδειξε ότι όντως διευθετήθηκαν και στη συνέχεια η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε στο κοινό την επίτευξη της συμφωνίας. Αξίζει να σημειώσουμε πως και για τους τρεις ποδοσφαιριστές το νέο συμβόλαιο εκπνέει σε δύο χρόνια.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παρασκεύα Ανδράλα με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πατρίκ Ντιμπαλά με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μενδρινού με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών.•Ο Ανδράλας αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, οι Μενδρινός και Ντιμπαλά στα επιθετικά χαφ.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης