Stoiximan Super League

Μενδρινός: «Η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΣ»

Καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του χαρακτήρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κώστας Μενδρινός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο Άρης μού φέρθηκε καλά, αλλά έκρινα ότι ο ερχομός μου στα Γιάννενα θα ήταν καλύτερη επιλογή για μένα και πήρα την απόφαση να πάω στον ΠΑΣ», δήλωσε ο 24χρονος μέσος, ενώ προανήγγειλε και την απόκτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. «Έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό», τόνισε.

Καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του χαρακτήρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κώστας Μενδρινός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 24χρονος μέσος (που μάλιστα έχει γενέθλια σήμερα) μίλησε για τους λόγους που επέλεξε την ομάδα της Ηπείρου αντί του Άρη.

«Συζήτηση είχε γίνει με τους ανθρώπους του Άρη, αλλά είχα πει ότι θα απαντήσω σε 2-3 μέρες. Ο Άρης είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Έκρινα όμως ότι ο ερχομός μου στα Γιάννενα θα ήταν καλύτερη επιλογή για μένα και πήρα την απόφαση να πάω στον ΠΑΣ. Οι άνθρωποι του Άρη πάντως μου φέρθηκαν πολύ καλά. Για να πάρει ένας παίκτης μια απόφαση παίζουν πολλά ρόλο. Ήταν δική μου απόφαση, ενώ έπαιξε ρόλο η παρέμβαση του κύριου Χριστοβασίλη και του προπονητή. Έκρινα πιο καλό να έρθω στην ομάδα των Ιωαννίνων. Βέβαια, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού. «Εύχομαι να καθιερωθώ στην ομάδα, να πετύχει ο ΠΑΣ τους στόχους του και μέσα από αυτόν να πετύχω κι εγώ τους δικούς μου».

Όλα δείχνουν πως σύντομα συμπαίκτης του Κώστα Μενδρινού θα γίνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. «Έχω μιλήσει με το Δημήτρη και μου είπε πως θα έπρεπε πρώτα να μείνει ελεύθερος. Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει κι αυτός στον ΠΑΣ. Αν δεν πέσουν βέβαια οι υπογραφές, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος βλέπει ότι γίνονται καλές κινήσεις και είναι αισιόδοξος».

Ο νεαρός μέσος δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και παίζοντας εκεί μαθαίνεις πολλά, ειδικά θητεύοντας δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και αγωνιζόμενος στην Ευρώπη», τόνισε.

Τέλος, μίλησε και για τον τελικό του Champions League. «Υποστήριζα την Μπαρτσελόνα, επειδή μου αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο. Έκανε αυτό το δύσκολο παιχνίδι εύκολο με την κλάση των παικτών της. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά είδαμε ότι τη ΄λύγισε’ η Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x