Ακόμη μια ηχηρή μεταγραφή προσπαθεί να «κλείσει» ο ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», ο επόμενος- δύσκολος στόχος των ιθυνόντων ακούει στο όνομα Κώστας Κατσουράνης! Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ποντάρει στην καλή σχέση που διατηρεί ο μέσος της Μπενφίκα με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Βασίλη Γκαγκάτση, καθώς και στην επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε με τον 30χρονο μέσο και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, από τη στιγμή που φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει «παγώσει» την υπόθεση. Η απάντηση του «Κατσούρ» ήταν καταφατική, αλλά αρχικά για συμβόλαιο ενός έτους.

«Αγκάθι» στην προκειμένη αποτελεί το κασέ του ποδοσφαιριστή (λίγο πάνω από 1εκατ. ευρώ), το οποίο βγάζει τον ΠΑΟΚ εκτός προϋπολογισμού. Όταν ρωτήθηκε αν είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του, εμφανίστηκε πάλι θετικός αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα ενδεχόμενη πρόταση κάτω των 700.000 ευρώ (που πάλι είναι υψηλό για τον ΠΑΟΚ) δύσκολα θα γίνει αποδεκτή.

Πλέον εκεί που ποντάρουν οι Θεσσαλονικείς είναι η αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας, ώστε να καταφέρουν από μέρος των εσόδων να καλύψουν το σημαντικό κομμάτι της μεταγραφής…

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.