Είναι οριστικό… Ο Κάρλος Τέβεζ αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αποκάλυψε το «SkySports» και στη συνέχεια ανακοινώθηκε επίσημα, οι «κόκκινοι διάβολοι» συμφώνησαν να δώσουν τα 25.5εκατ. λίρες για την αγορά του πλήρους πακέτου των δικαιωμάτων του, αλλά στη συνέχεια η απάντηση του Αργεντινού επιθετικού στην πρόταση για πενταετές συμβόλαιο που του κατατέθηκε ήταν αρνητική!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, αυτή την στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι προπορεύεται στο κυνήγι της απόκτησής του και ακολουθούν οι Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Το τετελεσμένο του γεγονότος ανακοίνωσε και η διοίκηση της Γιουνάιτεντ στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Μετά από τη χθεσινή επαφή με τους εκπροσώπους του Τέβεζ, πριν τη λήξη της προθεσμίας που είχε η ομάδα να διαπραγματευτεί, η Μάντσεστερ ανακοινώνει ότι δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον παίκτη. Η ομάδα δέχτηκε να καταβάλλει το ποσό των 25.5εκατ. λιρών και προσέφερε στον Τέβεζ νέο πενταετές συμβόλαιο που θα τον έκανε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

Δυστυχώς οι εκπρόσωποί του μας ενημέρωσαν ότι, παρά τις επιτυχίες που γνώρισε από την περίοδο που ήρθε στη Μάντσεστερ, δεν θέλει να συνεχίσει να παίζει στην ομάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κάρλος για τα δύο χρόνια παρουσίας του και του ευχόμαστε καλή τύχη για το μέλλον της καριέρας του».


Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube