Ελλάδα

Πεν: «Να τελειώσω τη δουλειά με τον Παναθηναϊκό»

Χαραγμένη στο μυαλό του Σκούνι Πεν έχει μείνει η φάση των τελευταίων δευτερολέπτων στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό (2006-07), με το περιβόητο non call του Διαμαντίδη. Σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε, αφού θέλει να… «τελειώσω τη δουλειά με τον Παναθηναϊκό».

Χαραγμένη στο μυαλό του Σκούνι Πεν έχει μείνει η φάση των τελευταίων δευτερολέπτων στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό (2006-07), με το περιβόητο non call του Διαμαντίδη. Σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε, αφού θέλει να… «τελειώσω τη δουλειά με τον Παναθηναϊκό».

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον σύλλογο» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα (για δεύτερη φορά). «Παρακολουθούσα τα παιχνίδια της ομάδας στην τηλεόραση, συνεπώς έχω εικόνα. Θα κάνω ότι χρειαστεί και ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αγωνίζομαι μόνο για δύο λεπτά» πρόσθεσε ο Αμερικανός.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για ανολοκλήρωτη δουλειά, καθώς όπως είπε: «Θυμάμαι πολύ καλά τι είχε γίνει με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς. Θυμάμαι τη φάση με τον Διαμαντίδη και το σφύριγμα που δεν δόθηκε. Θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα». Όταν δε, ρωτήθηκε για το τι έχει αλλάξει στον παίκτη Σκούνι Πεν, από αυτόν που γνωρίζαμε πριν από περίπου δυόμισι χρόνια, απάντησε: «Έχω αλλάξει στο μυαλό. Έχω δηλαδή, περισσότερη εμπειρία συνεπώς και σκέψη στο παιχνίδι μου».

Ο γκαρντ των Πειραιωτών πλέον πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπο τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη και αναμένεται να πραγματοποίησει το ντεμπούτο του απέναντι στην παλιά του ομάδα, την Εφές Πίλσεν, για τον αγώνα της Ευρωλίγκα.

Τσίλντρες: «Θα είναι η χρονιά μας»

Υποσχέσεις για τίτλους μέσα στο 2010 έδωσε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού ο Τζος Τσίλντρες με δηλώσεις του στο ένθετο «Ομάδα» της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ». «Τι περιμένω από τον Αϊ-Βασίλη; Τρόπαια, τι άλλο. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του. Βασικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι όταν αρχίσουν τα κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνονται οι τίτλοι να είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Κάνοντας έναν απολογισμό για το 2009, είπε: «Μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά γιατί η ομάδα έκανε μια πολύ καλή παρουσία μέσα στη χρονιά και πήρε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και πήγε ύστερα από πολλά χρόνια και πάλι στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Πικρή όμως στο φινάλε, όπου δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο. Χάσαμε στις λεπτομέρειες τον ημιτελικό του φάιναλ φορ και δεν εκμεταλλευτήκαμε το πλεονέκτημα της έδρας στους τελικούς. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε οπωσδήποτε φέτος και να είμαστε πιο προσεκτικοί και σαφώς πιο συγκεντρωμένοι στο φινάλε», ενώ για τις φετινές βλέψεις της ομάδας του, ο «Τσίλι» τόνισε: «Ο πρώτος στόχος είναι το κύπελλο, όπου είμαστε κοντά στον τελικό και αν με το καλό πάμε, θα διεκδικήσουμε εκεί τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Θέλουμε όταν έρθουν αυτά τα ματς, να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Μπορεί το τέλος του 2009 να μας βρήκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά ξέρουμε καλά ότι μετράει να μείνουμε εκεί το καλοκαίρι, όπου κρίνεται το πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει μεγαλύτερο βάθος φέτος στον πάγκο, ο κόουτς δουλεύει μαζί μας πολύ σκληρά, απλά πρέπει να εξαργυρώσουμε στο γήπεδο αυτήν τη δουλειά. Για να δικαιώσουμε και τη μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης που είναι δίπλα μας όλο τον χρόνο».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x