Stoiximan Super League

Θέμα ημερών για Κασάδο

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επικυρωθεί η του Πανιωνίου με τον Χοσέ Μανουέλ Κασάδο. Όσον αφορά την υπόθεση του Ράνσφορντ Οσέι, στις πρώτες επαφές που είχαν οι «κυανέρυθροι» με την πλευρά του Γκανέζου επιθετικού παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό σκέλος.

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία του Πανιωνίου με τον Χοσέ Μανουέλ Κασάδο. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό αριστερό μπακ, ο οποίος ανήκει στη Σεβίλλη και την περσινή σεζόν έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Χερέθ. Το τυπικό σκέλος της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όταν οι εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν στην Ελλάδα και θα πέσουν οι υπογραφές.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ράνσφορντ Οσέι, στις πρώτες επαφές που είχαν οι «κυανέρυθροι» με την πλευρά του Γκανέζου επιθετικού παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Στην Πλατεία εκτιμούν ότι θα ξεπεραστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και ο Οσέι θα γίνει παίκτης του Πανιωνίου. Εν τω μεταξύ, ο Ισαάκ Πούπου υπέστη τράβηγμα στο φιλικό με τη Χόνβεντ και θα ακολουθήσει φυσιοθεραπεία για μερικές ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x