Βόλεϊ

«Έφυγε» ο Κυριάκος Κότταρης

Απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (29/7) ο τέως πρόεδρος και ιδρυτής της ΑΕΣΑΦ Κούρου, Κυριάκος Κότταρης ο οποίος υπήρξε και διοικητικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη το απόγευμα της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων στην Ανάβυσσο, με τους ανθρώπους του βόλεϊ να δίνουν το παρών.

Απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (29/7) ο τέως πρόεδρος και ιδρυτής της ΑΕΣΑΦ Κούρου, Κυριάκος Κότταρης, ο οποίος υπήρξε και διοικητικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη το απόγευμα της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων στην Ανάβυσσο, με τους ανθρώπους του βόλεϊ να δίνουν το παρών.

Οι διοικούντες την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με ανακοίνωση εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του φίλου, συνεργάτη και τέως μέλους του ΔΣ, ενώ το δ.σ. της ΑΕΣΑΦ Κούρος αποφάσισε να παραστεί σύσσωμο στην νεκρώσιμη ακολουθία. Επίσης αποφασίστηκε, η σημαία του συλλόγου να κυματίζει μεσίστια, να εκφωνηθεί επικήδειος από τον Πρόεδρο του συλλόγου, να καλυφθεί η σωρός του με την σημαία της ομάδας και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x