Ελλάδα

Ζούρος: «Άψογη συνεργασία, αλλά…»

Άψογη χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Πανελλήνιο ο Ηλίας Ζούρος, μια ημέρα μετά την αποχώρηση του. Ο Έλληνας κόουτς, με ανακοίνωση του στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου και τους συνεργάτες του και εξήγησε πως οι λόγοι της -για την ώρα- αποχής του από τα μπασκετικά δρώμενα, σχετίζονται με τη γενικότερη αβεβαιότητα που ταλανίζει την χώρα και κατ' επέκταση το άθλημα.

Άψογη χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Πανελλήνιο ο Ηλίας Ζούρος, μια ημέρα μετά την αποχώρηση του. Ο Έλληνας κόουτς, με ανακοίνωση του στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης) ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου και τους συνεργάτες του και εξήγησε πως οι λόγοι της -για την ώρα- αποχής του από τα μπασκετικά δρώμενα, σχετίζονται με τη γενικότερη αβεβαιότητα που ταλανίζει την χώρα και κατ' επέκταση το άθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από 2,5 χρόνια θητείας σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, ο κύκλος μου στον Πανελλήνιο έκλεισε.

Με την παρούσα δήλωση, επιθυμώ από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, κ. Μίνωα Κυριακού ο οποίος από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στον Πανελλήνιο στάθηκε στο πλευρό μου, όσο και στο πλευρό της ομάδας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ιάκωβο Φιλιππούση ο οποίος με πίστεψε, με έφερε από το Παρίσι κι έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα σε όλο το διάστημα της παρουσίας μου στον Πανελλήνιο.

Η συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και σε όλα τα επίπεδα, ήταν άψογη ήταν ειλικρινής και συνέβαλε στην πορεία της ομάδας, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Eurocup όπου ο Πανελλήνιος έφτασε πιο ψηλά από ποτέ! Δυστυχώς φέτος, η μεγάλη καθυστέρηση συγκρότησης της ομάδας ήλθε να προστεθεί σε ένα γενικό κοινωνικό κλίμα αβεβαιότητας που προκαλεί η οικονομική κρίση.

Οι συνέπειες, είναι άμεσες και ορατές και στο χώρο του μπάσκετ και για αυτό το λόγο έκρινα πως είναι ορθότερο να μείνω εκτός για την ώρα, και να εστιάσω το ενδιαφέρον μου στον εμπλουτισμό των γνώσεών μου με ένα ταξίδι το οποίο θα πραγματοποιήσω σύντομα στις ΗΠΑ. Θα ήθελα τέλος, να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες μου αλλά και όλους τους παίκτες που είχαμε στον Πανελλήνιο σε αυτά τα 2,5 χρόνια, διότι όλοι μαζί, βάλαμε το λιθαράκι να επιστρέψει η ομάδα στην ελίτ του μπάσκετ. Μετά τιμής, Ηλίας Ζούρος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x