Stoiximan Super League

Στηρίζει Νιόπλια ο «Βγενό»!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θεωρεί ότι ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει την κύρια ευθύνη για τις άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού. Ο «MR MIG» και ο Νικόλας Πατέρας εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον Κοζανίτη τεχνικό και του δίνουν πίστωση χρόνου με την ελπίδα να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και να βρει τον δρόμο της.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θεωρεί ότι ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει την κύρια ευθύνη για τις άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού. Ο «MR MIG» και ο Νικόλας Πατέρας εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον Κοζανίτη τεχνικό και του δίνουν πίστωση χρόνου με την ελπίδα να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και να βρει τον δρόμο της.

Ο «Βγενό» θεωρεί πως η ομάδα πληρώνει επιπολαιότητες και λάθη του καλοκαιριού, που δεν αγγίζουν τον 45χρονο προπονητή. Όπως γράφει η «SportDay», ο κ. Βγενόπουλος πιστεύει ότι ο Νιόπλιας έμεινε τελείως απροστάτευτος το καλοκαίρι, αφού στα αποδυτήρια -μετά την απομάκρυνση του Αντωνίου- δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να τον βοηθήσει στις σχέσεις του με τους παίκτες.

Επίσης, ο «Βγενό» θεωρεί πως δεν εισακούστηκε ο προπονητής στις εισηγήσεις του για τον στόπερ (ο Μπουμσόνγκ ήταν τελευταίος στη λίστα και υπήρχαν άλλοι πέντε πάνω από αυτόν), για την απόκτηση ενός γρήγορου χαφ box to box και την απόκτηση ενός επιθετικού πίσω από Σισέ, Πετρόπουλο.

Δοκίμασε Ζιλμπέρτο-Μαρίνο στα χαφ

Κάποιες από τις σκέψεις του έδειξε ο Νίκος Νιόπλιας στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο 45χρονος προπονητής έδειξε πως προορίζει για τα χαφ τον Στέργο Μαρίνο, αφού διαπίστωσε ότι λείπουν τα τρεξίματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Από κει και πέρα, στην άμυνα επιστρέφουν ο Νίκος Σπυρόπουλος και ο Αλεν Μπουμσόνγκ, ενώ ο Λουίς Γκαρσία θα παίξει αντί του τιμωρημένου Νίνη δεξιά. Την άλλη θέση θα πάρει ο Καραγκούνης, μάλλον στα χαφ, αλλά τη διεκδικεί και ο Κατσουράνης.

Πιθανότατα οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο Παγκρήτιο με τους: Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Μαρίνο, Καραγκούνη ή Κατσουράνη, Γκαρσία, Λέτο, Σισέ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις επόμενες δύο εβδομάδες αποτελεί βάλσαμο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Βέβαια, και πάλι οκτώ διεθνείς θα απουσιάζουν, αλλά οι άλλοι 16 παίκτες που θα μείνουν στην Παιανία θα δουλέψουν σκληρά. Χθες ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα και έχει βάλει δύο διπλές προπονήσεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση της μεταγραφής των Εμάνουελ Σάνι και Ογκένι Ονάζι. Οι δύο Νιγηριανοί παίκτες προπονήθηκαν χθες υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Σάμιου, μια και οι Νέοι με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα ταξίδεψαν στο Ηράκλειο για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πετάξουν το απόγευμα για το Ηράκλειο, οπότε στην έκθεση Nova Sport Show θα βρεθούν σήμερα μόνο όσοι είναι εκτός αποστολής. Στο περίπτερο του «τριφυλλιού» αναμένεται να βρεθούν ο Νίνης, ο οποίος είναι τιμωρημένος, και οι τραυματίες Καντέ, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x