Βόλεϊ

Καζάζης: «Δεν έχουμε διάρκεια»

Το κυριότερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχασε το Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό στη Σαντορίνη, είναι η διάρκεια, σύμφωνα με τον προπονητή των «πράσινων», Στέλιο Καζάζη.

Το κυριότερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχασε το Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό στη Σαντορίνη, είναι η διάρκεια σύμφωνα με τον προπονητή των «πράσινων», Στέλιο Καζάζη.

«Το ζητούμενο είναι ότι δεν έχουμε διάρκεια. Για μερικούς από τους παίκτες μας, όχι για όλους, είναι θέμα φυσικής κατάστασης», τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε αναφερόμενος στην πολύ καλή εμφάνιση του αντίπαλου Ιβάν Τζούριτς:

«Ο Τζούριτς στο επίπεδο που είναι και στη θέση που πλέον αγωνίζεται έκανε ένα φοβερό παιχνίδι, τελείωσε όλες τις μπάλες και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Τα χτυπήματά του, όμως, έγιναν προς μία κατεύθυνση και έπρεπε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα».

Τέλος, σχετικά με το μέλλον και το αν το «τριφύλλι» θα βελτιωθεί, υποστήριξε:

«Έχω μεγάλη αγωνία για το αύριο, όπως και όλα τα παιδιά. Στον επόμενο μήνα δεν περιμένουμε μεγάλη βελτίωση, θα κάνουμε βήματα σιγά- σιγά. Περιμένω βοήθεια και από τη διοίκηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x