Σε πεδίο διαμάχης μεταξύ των διαιτητών της Super League και της ΚΕΔ είχε μετατραπεί το θέμα που προέκυψε στο ματς Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λαμία και του κατά πόσο μπορεί μια ομάδα να πραγματοποιήσει και 4η αλλαγή ποδοσφαιριστή αν ένα ματς οδηγηθεί στην παράταση.

Το πράγμα ξεκαθάρισε στο πρόσφατο σεμινάριο των διαιτητών, όπου ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα ενημέρωσε εν τέλει τους διαιτητές ότι όταν ένας «διπλός» αγώνας (δηλαδή αγώνας Κυπέλλου) οδηγείται στην παράταση, οι ομάδες μπορούν να πραγματοποιήσουν και 4η αλλαγή.

Εν όψει των αγώνων ρεβάνς που διεξάγονται αυτή την εβδομάδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο κ. Περέιρα υπενθύμισε με επίσημο τρόπο στους διαιτητές την αλλαγή στους Κανονισμούς.

Στο email που τους έστειλε αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες,

Σε συνέχεια των παρουσιάσεων “Αλλαγές στους Κανόνες του Παιχνιδιού 2018/19” που διδάχθηκαν στα σεμινάρια πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στο Καρπενήσι, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης και 4ης αλλαγής από κάθε ομάδα στην παράταση, εάν ένας αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος οδηγηθεί σε αυτή
».

Άρης Ασβεστάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube