Ισπανία

Χτυπάει το «καμπανάκι» για 5+3 παίκτες στη Ρεάλ

Γκάρεθ Μπέιλ, Ντάνι Θεμπάγιος, Μαριάνο Ντίαζ, Μάρκος Γιορέντε και Μπραχίμ Ντίαζ, φαίνεται να μην έχουν μέλλον στη Ρεάλ, με τους Μαρσέλο, Ίσκο και Τόνι Κρόος να βρίσκονται επίσης στον… αέρα.

Έχει αρχίσει να αφήνει ενδείξεις για το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Το «καμπανάκι» χτυπάει καταρχάς για πέντε παίκτες, οι οποίοι φαίνεται να μην έχουν μέλλον στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Πρόκειται για τους Γκάρεθ Μπέιλ, Ντάνι Θεμπάγιος, Μαριάνο Ντίαζ, Μάρκος Γιορέντε και Μπραχίμ Ντίαζ, οι οποίοι πιθανότατα θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι από τη «Βασίλισσα».

Όσον αφορά τον Ουαλό επιθετικό, στις 8 Απριλίου οι εκπρόσωποί του συναντήθηκαν με ανθρώπους της Ρεάλ και εκεί έγινε γνωστό πως ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζιντάν για την επόμενη σεζόν.

Επίσης, υπάρχουν και τρεις παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στον… αέρα, δηλαδή η επόμενη χρονιά μπορεί να τους βρει στην ομάδα, μπορεί και όχι. Ο λόγος για τους Μαρσέλο, Ίσκο και Τόνι Κρόος. Η άφιξη Ζιντάν μπορεί να έχει βελτιώσει το κλίμα για τους πρώτους δύο, ωστόσο ακόμα η θέση τους στη Ρεάλ δεν είναι σίγουρη.

Ο Γάλλος τεχνικός θέλει ο Μαρσέλο να αγωνίζεται με τους «μερένχες» και τη νέα σεζόν, το έχει δηλώσει άλλωστε, αλλά για τον Βραζιλιάνο αμυντικό και τον Ισπανό μέσο αν έρθει μία καλή πρόταση από άλλη ομάδα, τότε κανείς δεν εγγυάται την παραμονή τους στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Τόνι Κρόος διανύει τη χειρότερη χρονιά του στο «Μπερναμπέου» και η ενδεχόμενη προσθήκη του Πολ Πογκμπά στη μεσαία γραμμή, θα φέρει τον Γερμανό μέσο πιο κοντά στην έξοδο.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x