Euroleague

Ιτούδης: «Δεν αντικατοπτρίζει η διαφορά τη δυσκολία της αναμέτρησης»

Στο δύσκολο της νίκης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Μπασκόνια, παρά τη μεγάλη διαφορά, στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το 92-68 των πρωταθλητών της VTB League επί των Βάσκων.

Ο τεχνικός των Ρώσων τόνισε πως γνώριζαν πως σε μια σειρά πλέι οφ της Ευρωλίγκας θα υπάρχουν δύσκολα ματς κόντρα σε σκληρούς αντιπάλους, όπως η Μπασκόνια, ενώ θεωρεί πως έπαιξαν και πολύ καλή άμυνα.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, την ομάδα μου. Είμαι μια σειρά playoffs και παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο. Το γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε αρκετά έξυπνοι να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για τα playoffs.

Αν και νικήσαμε με μεγάλη διαφορά στο τέλος, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στην τρίτη περίοδο.Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει το ίδιο, αφού και την 30ή αγωνιστική της κανονικής περιόδου, στην τελευταία περίοδο παίξαμε εξαιρετική άμυνα, που δέχτηκε 12 πόντους, ενώ εμείς πετύχαμε 27. Απόψε έγινε το ίδιο. Γενικά, είμαι χαρούμενος, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι ήταν απλά το 1-0».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x