Super League 2

Αποφασίζουν για προπονητή στον ΠΑΣ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προβάλλει ως φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο πρόσληψης προπονητή από το εξωτερικού που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται η απόφαση της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα για τον επόμενο προπονητή της ομάδας, έπειτα από την αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη.

Αυτή τη στιγμή το προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Μιχάλης Γρηγορίου, ένας προπονητής έχει συγκεντρώσει αρκετές θετικές συστάσεις και το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν ενδιαφερθεί τις επόμενες μέρες κάποια ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα.

Αν δεν σημειωθεί κάποια ανατροπή, τότε ίσως να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Όσον αφορά τον Γιάννη Τάτση, ο Έλληνας προπονητής φαίνεται πως έχει σε προτεραιότητα τον Πλατανιά, με τον οποίο διεκδίκησε την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα στα μπαράζ με τον ΟΦΗ.

Υπάρχει, βέβαια, και το σενάριο της έλευσης κάποιου ξένου προπονητή που γνωρίζει καλά την ελληνική αγορά και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, κάτι που θα βοηθήσει στην δουλειά του και να προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x