Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού τόνισε πως όταν ο αντίπαλος φτιάχνει συνεργασίες για να σκοράρει του λες "μπράβο" και στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, θέτοντας και ψυχολογικό θέμα. Θεωρεί πως υπάρχουν ακόμα ελπίδες πρόκρισης στα υπόλοιπα έξι ματς και τόνισε πως θα πρέπει να παλέψουν και να μην έχουν ως δικαιολογία την κούραση.

Αναλυτικά: «Εμείς φταίμε. Δεχτήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όταν δέχεσαι γκολ από συνεργασία ή σουτ, λες "οκ, μπράβο" στον αντίπαλο. Αλλά, ήταν από δικά μας λάθη.

Το θέμα είναι και ψυχολογικό. Όχι μόνο αγωνιστικό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Δώσαμε τρία γκολ. Προσπαθήσαμε. Τρέξαμε. Παλέψαμε. Κάναμε ότι μπορούσαμε.

Ελπίδα υπάρχει. Όσο υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχει και ελπίδα. Αλλά, ο δρόμος είναι δύσκολος. Θα παλέψουμε, μήπως γίνει το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση.

Αυτό που θέλουμε είναι να "καθαρίσει το κεφάλι" μας. Αισθανόμαστε στεναχώρια και πίκρα. Δεν μας φταίει κάποιος άλλος. Δεχτήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη»