Να φουλάρουν στις μεταγραφικές κινήσεις θέλουν στην ΑΕΚ με στόχο να έχουν αποκτηθεί όσο το δυνατό περισσότεροι νέοι παίκτες μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Μάλιστα, βάσει των δεδομένων που υπάρχουν εκτιμάται ότι μέχρι και το τέλος του τρέχοντος μήνα θα έχουν αποκτηθεί τέσσερις παίκτες.

Η περίπτωση που είναι πιο κοντά στην οριστικόποιήσή της είναι αυτή του Ζεράλδες. Αυτή την στιγμή η μεταγραφή έχει προχωρήσει αρκετά και απομένει η ανανέωση συμβολαίου του παίκτη με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να «κλείσει» και ο δανεισμός του στην Ένωση.

Στη συνέχεια υπάρχει ο Φάμπιο Μαρτίνς. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συνεχίζουν τις επαφές με την Μπράγκα για την απόκτησή αλλά απομένει μια απάντηση για την οποία οι υπεύθυνοι της ελληνικής ομάδας πιέζουν αρκετά.

Τέλος, στόχος του Νίκου Λυμπερόπουλου είναι να υπάρξουν εξελίξεις και στις περιπτώσεις των στόπερ και χαφ. Ονόματα υποψηφίων έχει συγκεντρώσει ο Λυμπερόπουλος, ο Καρντόσο έχει ενημερωθεί και από κοινού αποφασίζουν για τις περιπτώσεις που θα γίνουν κινήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube