Super League 2

Περιμένει την απάντηση του Κρουξ ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει καταθέσει την πρότασή του στον Τζόρντι Κρουξ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βίλεμ και υπάρχει αισιοδοξία πως η απάντησή του θα είναι θετική.

Στα... ραντάρ του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο Τζόρντι Κρουξ!

Ο 25χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δεκάρι, έμεινε ελεύθερος από την Βίλεμ και στον Απόλλωνα έκαναν την κίνσηή τους. Οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας έκαναν την πρότασή τους στον Κρουξ και θεωρούν πως είναι αρκετά δελεαστική για να πει το «ναι», με την απάντηση του ποδοσφαιριστή να αναμένεται τις ερχόμενες ημέρες.

Ο Κρουξ είναι αριστεροπόδαρος, έχει ύψος 1,72μ. και διακρίνεται για την τεχνική του και τα χτυπήματά του στην μπάλα! Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Γκενκ, αγωνίστηκε στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα (22/1) και μετά κατά σειρά σε Λέουβεν (7/0), Μάαστριχτ (99/21) και Βίλεμ (65/2). Το συμβόλαιό του, ολοκληρώθηκε φέτος και ο ολλανδικός σύλλογος επέλεξε να μην τον ανανεώσει, με τους «κυανόλευκους» να θεωρούν πως πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στη Βίλεμ και στη συνέχεια ως δανεικός στη Μάαστριχτ, μετρώντας συνολικά 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 8 γκολ και 3 ασίστ. Τέλος, είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες του Βελγίου, έχοντας γράψει 45 ματς και 5 τέρματα.





Τέλος, στον Απόλλωνα έχει προταθεί και η περίπτωση του ποιοτικότατου Μάρτιν Ρόλε, τον οποίο γνωρίζουμε από την θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα. Η περίπτωσή του εξετάζεται, ωστόσο δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμη από το τεχνικό επιτελείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x