Stoiximan Super League

Λιβάγια: «Θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα»

Ο Μάρκο Λιβάγια θέλει να αφήσει πίσω του την περσινή σεζόν και να πανηγυρίσει ξανά με την ΑΕΚ.

Αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ να ζήσει στιγμές ανάλογες του 2018 δηλώνει ο Μάρκο Λιβάγια στην «Ώρα των Σπορ».

«Πέρσι δεν ήταν η καλύτερη σεζόν, ούτε για μένα, ούτε για την ΑΕΚ. Όμως η ομάδα μπήκε στους ομίλους του Champions League κι αυτή η συμμετοχή μάς έδωσε αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν ήταν αυτό που θέλαμε και σίγουρα δεν ήταν η καλύτερή μας χρονιά. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Και θα δώσουμε τα πάντα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Κροάτης φορ.

«Δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά μας από τον ΠΑΟΚ, όμως όταν ο αντίπαλος δεν χάνει κι εμείς αφήνουμε βαθμούς με μικρότερους αντιπάλους, είναι δύσκολο να παραμείνουμε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Πλέον η ΑΕΚ δουλεύει υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο. «Έχουμε ήδη αρχίσει να αφομοιώνουμε τις ιδέες του προπονητή. Το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως προέχει το Europa League και η πρόκριση στους ομίλους. «Αυτή τη στιγμή το πλέον σημαντικό είναι τα ματς που έχουμε στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και στόχος είναι πάντα να διεκδικεί και να κατακτά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x