Μουντομπάσκετ 2023

Ντανίλοβιτς: «Αποτύχαμε, αλλά δεν παραιτούμαι»

Ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για την αποτυχία της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ασφαλώς και δεν ικανοποίησε κανέναν στην Σερβία και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου αναλύοντας τι έφταιξε.

«Αποτύχαμε, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά δεν ήταν και καταστροφή. Δεν είναι θέμα του προέδρου να σας πω τι έφταιξε. Ο ρόλος μας στις εθνικές ομάδες είναι να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες ώστε η ομάδα να προετοιμάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην περιμένετε όμως να τσακωθούμε με τον Τζόρτζεβιτς και τον Τομάσεβιτς! Δεν πρόκειται να γίνει! Ευχαριστώ τον Σάλε για όσα έχει δώσει στο μπάσκετ της χώρας μας, σαν παίκτης και σαν προπονητής. Κανείς δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει, τόσο σαν προπονητή, όσο και σαν άνθρωπο», τόνισε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

Όσο για τις φήμες περί εσωτερικών προβλημάτων στην ομάδα, είπε: «Αυτά είναι ανοησίες. Το διαψεύδω κατηγορηματικά».

Τέλος, για τον επόμενο προπονητή και τις φήμες περί Ιγκόρ Κοκόσκοφ και Σάσα Ομπράντοβιτς είπε: «Θα αποφασίσουμε μέσα σε 1-2 μήνες. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν και δεν θα ήταν δίκαιο για τον Τζόρτζεβιτς να το κάνουμε τόσο σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x