Ελλάδα

Ζούρος: «Ακόμα ψάχνουμε τη χημεία μας, ξεκίνησε νωρίς το πρωτάθλημα»

Στο γεγονός πως η φετινή Basket league ξεκίνησε νωρίς και η ομάδα του ακόμα δεν είναι έτοιμη αγωνιστικά στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη του Περιστερίου επί του Ηρακλή.

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» τόνισε πως οι παίκτες του ξεπέρασαν την πίεση της πρεμιέρας και τους αξίζουν συγχαρητήρια, θεωρεί πως είχαν αυτοματισμούς στην επίθεση και πως βρήκαν ενέργεια και διάθεση και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, περιμένοντας ανάλογη συμπαράσταση στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου, γιατί αυτή η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει πάντα μεγάλη πίεση. Δυστυχώς, το πρωτάθλημα ξεκίνησε νωρίς. Είμαστε ακόμη στην πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας και γι' αυτό ψάχνουμε τη χημεία και τους αυτοματισμούς στην επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και την ενέργεια που έβγαλαν τα παιδιά. Παίξαμε καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας το γήπεδο να είναι γεμάτο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ειδικά φέτος που έχουμε τα διπλά παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x