Αρκετά ευαισθητοποιημένος αποδείχθηκε και στη συνέντευξη Τύπου, μετά το εντυπωσιακό 4-1 του ΟΦΗ απέναντι στον Πανιώνιο ο Γιώργος Σίμος, προτιμώντας να αφήσει στην… άκρη τον θρίαμβο της κρητικής ομάδας και να ασχοληθεί με την σπουδαία καμπάνια της.

«Το έχουμε πει από την πρώτη μέρα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα μικρό μέρος της ζωής. Είμαστε εδώ για αυτό και η ζωή είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο. Αυτά τα μηνύματα είναι πιο σημαντικά από τα γκολ και τις νίκες. Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να μιλήσω για τον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Η ομάδα μας είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, μπράβο στους ανθρώπους που ήρθαν και περιμένουμε περισσότερους στο επόμενο ματς», ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Για το ματς τι να πω; Το είπα στους παίκτες ότι είμαι υπερήφανος για αυτούς. Για 80 ημέρες έχουν κάνει τρομερή προσπάθεια και για ακόμα μια φορά αξίζουν τον σεβασμό μας. Το λέω ξανά, και δεν ξέρω αν γίνομαι κουραστικός αλλά είναι η αλήθεια. Θέλω για τις επόμενες τέσσερις ημέρες να ξεκουραστούν, να μην κάνουν τίποτα, και να επιστρέψουν την Πέμπτη για την καθημερινότητα μας. Θέλουμε για τον κόσμο να χαίρεται αυτό που βλέπει. Το κάνουμε σε καλό βαθμό, σίγουρα όμως θέλουμε βελτίωση. Το τέλειο θα είναι να κερδίζουμε χωρίς να δεχόμαστε γκολ και αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό που κάνουν οι παίκτες μου είναι πάνω από την εποχή και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Για ακόμα μια φορά η ατμόσφαιρα είναι σημαντική και ευχαριστούμε ξανά τον κόσμο».

TAGS: ΟΦΗ