Stoiximan Super League

Στα 60 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου ο Ρονάλντο του Ατρόμητου!

Μεγάλη διάκριση για τον Ρονάλντο Σάνι και τον Ατρόμητο, καθώς ο 17χρονος συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα κορυφαία 60 ταλέντα του κόσμου.

Είναι γνωστή η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα Υποδομών στον Ατρόμητο, αλλά και στο σκάουτινγκ σε αυτές τις ηλικίες και ακόμα μία απόδειξη προέρχεται από το εξωτερικό.

Πέρα από τους παίκτες που έχουν αναδειχθεί από τις εγκαταστάσεις στο Μαζαράκη, τα κορυφαία διεθνή ΜΜΕ «ξετρύπωσαν» από το Περιστέρι την περίπτωση του 17χρονου επιθετικού της ομάδας, Ρονάλντο Σάνι.

Συγκεκριμένα, ο «Guardian» στο αφιέρωμα που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, αναφορικά με τα κορυφαία ταλέντα που κυκλοφορούν παγκοσμίως από τις κορυφαίες ομάδες μέχρι και σε χαμηλότερο επίπεδο, συμπεριέλαβε τη φετινή σεζόν τον πιτσιρικά που τα τελευταία χρόνια είναι στον Ατρόμητο.

«Ο Ρονάλτο είναι ένα συνηθισμένο όνομα για παίκτες από τη Βραζιλία και την Πορτογαλία, αλλά τώρα προέρχεται από την Αλβανία. Ο Ρονάλντο Σάνι είναι ένα παράδειγμα, αν και ο νεαρός έχει ελληνική υπηκοότητα, αφού γεννήθηκε στην Ελλάδα, από Αλβανούς γονείς. Έπαιξε πρώτα στον Ατρόμητο Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης και το 2015 πήγε στον μεγαλύτερο Ατρόμητο, του Περιστερίου. Ένας αδύνατος, αλλά ευκίνητος δεξιοπόδαρος επιθετικός, που είναι πολύ καλός στον αέρα. Έχει απορρίψει κρούσεις από την αλβανική ομοσπονδία για να παίξει με όλες τις μικρές ομάδες στην Ελλάδα και ήδη ιταλικές ομάδες τον έχουν κυκλώσει, με τις Αταλάντακ και Σαμπντόρια, να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Έκανε το ντεμπούτο του για την πρώτη ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2018 σε ένα φιλικό με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας οχτώ λεπτά και σημαδεύοντας το δοκάρι. Τον Δεκέμβριο έπαιξε 24 λεπτά σε παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου και έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα που έχει γεννηθεί το 2002 που έπαιξε σε σημαντικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018-19».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x