Πόλο

Ιστορική πρόκριση για Απόλλωνα στον Λαιμό

Ένας εκπληκτικός Απόλλων Σμύρνης νίκησε τη Βουλιαγμένη 6-5 στον Λαιμό και πήρε ιστορική πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου πόλο ανδρών.

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 6-5 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου πόλο ανδρών και πήρε μία ιστορική πρόκριση επί των «μπέμπηδων», νικώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με κλειστές άμυνες και διακριθέντες τους δύο τερματοφύλακες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-1, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3, οι «μπέμπηδες» ξαναπήραν προβάδισμα με 5-3 στα μέσα της τρίτης περιόδου, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έκανε την «ανατροπή».

Ο Μοσκόφ μείωσε σε 5-4 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, αλλά ο Μπάντερ-Νάσερ με δύο γκολ ισοφάρισε και έδωσε την πρόκριση στον Απόλλωνα 5.05 πριν από τη λήξη.


Οκτάλεπτα: 3-1, 0-2, 2-1, 0-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Σταμέλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Παπανικολάου, Ποντικέας 1, Κουρούβανης 1, Παπάζογλου, Βούκσεβιτς, Ανδρεάδης, Ηλιόπουλος, Βλάσσης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ-Νάσερ 3, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 2, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος 1, Βιτέλλας, Καβουσάνος, Λουπάκης, Μπαμπανίκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x