Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε 2-1 από τον Άρη και μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Αρκάδων, Μπόρχα Χιμένεθ παραδέχτηκε πως η ομάδα του είχε κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο.

Παράλληλα δήλωσε ότι είχε αναλύσει τους παίκτες του Άρη και πως εμφανίστηκαν ακριβώς όπως τους περίμενε.

«Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο. Πρέπει να αναλύσουμε και να διορθώσουμε το γιατί δεν το κάναμε για 90 λεπτά αλλά μόνο για 50'. Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι όταν θέλουμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο», είπε ο Ισπανός.

Για την εικόνα της ομάδας του: «Ουσιαστικά επανάλαβε όσα είχαμε πει πριν το παιχνίδι. Βάλαμε τον Βαλιέντε πιο πίσω και τον Μπόρχα πιο μπροστά για να έχουμε καλύτερη ισορροπία. Αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε ο εαυτός μας, να παίζουμε με την μπάλα κάτω και να έχουμε την πρωτοβουλία. Πιστεύω ότι μέτρησε η δική μας δουλειά, γιατί διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, κλέψαμε περισσότερες μπάλες και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στην αντεπίθεση».

Για τον Άρη: «Ο Άρης έχει καλούς παίκτες, έχει το αβαντάζ του κόσμου ο οποίος τον βοήθησε στα δύσκολα σημεία και πιστεύω ότι θα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Ο Άρης παρουσιάστηκε στο παιχνίδι έτσι ακριβώς όπως τον περιμέναμε και τον είχαμε αναλύσει στους παίκτες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube