Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την ιστορική πρόκριση: «Νιώθω ευλογημένος από το Θεό και θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Προμηθέα που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή τη στιγμή. Είναι μεγάλη στιγμή για μένα την οικογένειά μου και όσους με αγαπάνε, αλλά και τους φιλάθλους. Είναι η πιο σημαντική νίκη στην ιστορία του Προμηθέα. ήταν ένα παιχνίδι με μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, επιπέδου Ευρωλίγκας. Είχαμε εστιάσει στην ενέργεια, να κερδίσουμε εκεί. Αυτό το πετύχαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα. Στο τέλος πέτυχε μεγάλα καλάθια ο Καλάθης, που είναι μεγάλος παίκτης, αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και κάναμε μια τεράστια νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο που κατέκλεισε το γήπεδο. Μας βοήθησε, ήταν ένας κύριος λόγος για να είναι ντέρμπι. Πήγαμε στους 4, δεν κατακτήσαμε το Κύπελλο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό».

Για το αν αλλάζει επίπεδο ο Προμηθέας με την πρόκριση: «Δεν ξέρω. Η ομάδα κάνει σταθερά βήματα. Είναι σημαντικό αυτό. Έχουμε πει ότι χρειάζεται τύχη και η βοήθεια του Θεού γι αυτό. Δεν είμαι ούτε γραφικός ούτε θρησκόληπτος. Είναι ένα από τα παιχνίδια που χτίζει και γράφει την ιστορία του».

Για τα στοιχεί που είχε ο Προμηθέας και πέτυχε τη σπουδαία νίκη: «Είχαμε ψυχή. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εμείς το πιστεύαμε. Δεν θα μιλήσω για τακτικές. Είναι νίκη των παικτών. Οι παίκτες έκαναν τεράστια προσπάθεια και πήραν τη νίκη».

Για την τελευταία φάση: «Στην άμυνα παίξαμε με αλλαγές. Στην τελευταία άμυνα έκοψε ο Χολ τον Καλάθη. Στην επίθεση παίξαμε με κοντό σχήμα και θέλαμε να χτυπήσουμε κοντά στο καλάθι».

Για το πώς ένιωσε που ο κόσμος φώναζε το όνομά του: «Δεν θα πω ότι φώναζαν το όνομά μου, για τον Προμηθέα φώναζαν. Δεν μένω στο προσωπικό και το ξέρετε. Η ομάδα να κερδίζει. Έχω άξιους συνεργάτες ου δουλεύουν κάθε μέρα. Χωρίς αυτά τα παιδιά δεν θα ήμασταν εδώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube