Θαλάσσια Σπορ

Με ιστιοδρομίες άνοιξε η αυλαία της δεύτερης φάσης του «29ου Athens International sailing week»

Σε live streaming θα μεταδίδονται από αύριο τρίτη οι κούρσες του μεγάλου διεθνή αγώνα.

Με τη διεξαγωγή ιστιοδρομιών σε δύο ολυμπιακές κατηγορίες ξεκίνησε σήμερα στον Σαρωνικό κόλπο η δεύτερη φάση του «29ου Athens International Sailing Week 2019-Winter Series». Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν διοργανωτές και ιστιοπλόους να βγουν κούρσες σε όλες τις κατηγορίες κι έτσι έγιναν μόνο στα ΦΙΝΝ και τα 49er.

Στα ΦΙΝΝ συμμετέχουν 14 σκάφη και στην μοναδική ιστιοδρομία που έγινε την κέρδισε ο Γιάννης Μιτάκης. Δεύτερος ήταν ο Τσέχος Ο. Τέπλι και τρίτος ο Κροάτης Ν. Μπουγκάριν.

Στα 49er τα 6 σκάφη έτρεξαν δύο ιστιοδρομίες και προηγούνται οι Γ. Βάσιλας – Μ. Πατενιώτης με 3 βαθμούς. Ακολουθούν οι Π. Κωνσταντινίδης – Ε. Δολιανίτης με 5β. και οι Π. Καμπουρίδης – Σ. Νούτσος επίσης με 5β.

Στον τερματισμό των ΦΙΝΝ και στην εκκίνηση των 470 – η κούρσα δεν ολοκληρώθηκε - έγινε πρόβα για μετάδοση live streaming. Όλα πήγαν καλά και από αύριο το πρωί όποιος θέλει μπορεί να βλέπει ζωντανά τις ιστιοδρομίες στο κανάλι της ομοσπονδίας στο You Tube.

Η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές του αγώνα της πρώτης φάσης έγινε χθες το βράδυ στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας. Παρουσία της διοργανώτριας ΕΙΟ, εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής, του δήμου Καλλιθέας και χορηγών η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτι που ενθουσίασε το σύνολο των Ελλήνων και ξένων ιστιοπλόων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x